Bakan Tunç'tan T24'ün çarpıtma haberine cevap

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun Estanbul'da karıştığı ve motokuryenin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili yöneltilen soruya verdiği cevabı çarpıtan T24'ün haberine tepki gösterdi.

GİRİŞ 11.12.2023 06:02 GÜNCELLEME 11.12.2023 09:50
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bakan Tunç verdiği cevabın bazı basın yayın organlarınca çarpıtıldığını belirterek, "Vefat eden motorkurye kardeşimizin hak ve hukukunu korumak için, sorumlular hakkında gerekli soruşturmayı titizlikle takip edeceğimizi tekrar hatırlatmak isterim” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden kendisiyle ilgili çıkan haberler hakkında paylaşım yaptı. Geçen günlerde İstanbul’da motokuryenin hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan Somali Cumhurbaşkanının oğlu ile ilgili kendisine yöneltilen bir soru üzerine çıkan haberlere ilişkin açıklama yapan Bakan Tunç, "Bu tam anlamıyla bir dezenformasyondur. Bir gün önce Fox muhabirinin Ankara’daki aynı konudaki sorusuna ‘Sıfatı ne olursa olsun kanun önünde herkes eşittir, olayı tüm yönleri ile soruşturacağız’ şeklindeki cevabımızı bildikleri halde; bu kez İstanbul’da Filistin ile ilgili bir programda kalabalığın arasından uzattığı mikrofonla ne dediğini duyamadığım yine Fox Tv muhabirine ‘Şu anda Filistin ile ilgili programdayız’ şeklindeki cevabımın çarpıtılarak yayılmak istenmesi tam bir dezenformasyon olup iyi niyetli bir tutum olmadığı açıktır. Vefat eden motorkurye kardeşimizin hak ve hukukunu korumak için, sorumlular hakkında gerekli soruşturmayı titizlikle takip edeceğimizi tekrar hatırlatmak isterim” dedi.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • ekrem 4 ay önce Şikayet Et
    tutanak tutan polislere soruşturma açıldı, İfadesini alıp gönderin diyen hakimliğe sevk etmeyen Nöbetçi Savcıya da soruşturma açılmalıdır. (açıldıysa kamuoyu ile paylaşılmalıdır) Adamın olaydan bir kaç gün sonra yurtdşına kaçması tam bir kepazeliktir. Bir şekilde alınıp getirilip yargılanmaları ve cezası ne ise yatması gerekir.
    Cevapla
  • Danişmend 4 ay önce Şikayet Et
    Peki polislerin günahı neydi de hemen soruşturma başlattınız .Adalet gerçekten mülkün temeli diye boşa dememişler. Bu gidişle daha çok mazlumun ahı indirir şahı inanmassanız bakın geçmişe ne şahlar ne valiler ne kadılar ne krallar kimisi bir sivrisinek musallat oldu helak oldu kimini amansız hastalık,,düşmanlar musallat oldu .
    Cevapla
  • polis 4 ay önce Şikayet Et
    sayın Bakanım "Sıfatı ne olursa olsun kanun önünde herkes eşittir" diyorsunuz, polislerde dahil mi?
    Cevapla
  • TurQuaZ 4 ay önce Şikayet Et
    t24 fetönün dış destekli yayın organı gibi davranmaktadır. Birkaç yıldır takip ederim kaleminden hayırlı bir kelam çıkmaz. İçimizdeki irlandalılar bunlar.
    Cevapla
  • ... 4 ay önce Şikayet Et
    Olayın iç yüzünü çok bilemeyiz ama devlete güvenmek isteriz. Kim ne yaparsa yapsın, kim olursa olsun. Sayın bakanım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi