Zafer Partili isimler gözaltına alındı!

Sosyal medyadaki nefret söylemlerine yönelik yeni operasyonlar düzenlendi. Gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 11.12.2023 15:25 GÜNCELLEME 11.12.2023 15:41
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Zafer Partisi Samandağ Kurucu İlçe Başkanı Suphi Yıldız ve ZP Kayseri İl Başkanlığı hesabını kullanan Hacı Ali Demirkaya ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ ve ‘Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçunu işlediği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Suphi Yıldız

'MÜLTECİLER' ÜZERİNDEN ALGI ÇALIŞMASI

Suphi Yıldız ve ZP Kayseri İl Başkanlığı hesabını yöneten Hacı Ali Demirkaya "Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin ardından çok sayıda dezenformasyon içerikli paylaşımlar gerçekleştirmiş, 'mülteciler' üzerinden yürütülen karalama kampanyaları ve algı operasyonlarında da başı çekmişlerdi.

Hacı Ali Demirkay

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • osman 4 ay önce Şikayet Et
    Mülteci düşmanı Ümit Özdağın kendi dedesinin mülteci olduğunu kaç kişi biliyor acaba? Kafksyadan yurdunu düşmana bırakıp kaçan bir dedenin torunu şimdi bana vatan savunması öğretiyor? Bak şuna yahu:)
    Cevapla
  • OSMAN 4 ay önce Şikayet Et
    O felaketin fecaeti bu gibi zalimlerin kibri yüzünden olmadı mı? Kimbilir hangi garibanın gönlü kırıldı? Kim bilir hangi yetimi ağlattılar? Yetim ağladığında arş titrer boşuna mı dedi büyükler?
    Cevapla
  • Rakipsiz 4 ay önce Şikayet Et
    Kim mülteci istemiyorum dese kin ve düşmanlık deniliyor,mavi kartlı vatandaşlık alanlar var,bir sürü yabancı olması çokmu güzel..
    Cevapla
  • Osman 4 ay önce Şikayet Et
    Ya yalan bu kardeşim. Vatandaşlık öyle sandığınız gibi kolay verilmiyor. Ayrıca niye versin devlet bu kadar aptal mı?Biraz mantık. Esed gittiğinde orda bir fırsat doğduğunda kim sahip çıkacak Suriyeye? Zaten Türkiyenin derdi ne yani? Bunca çile niye çekildi? Ayrıca bu saçmalığı öne sürenler bilmiyorlar mı bu insanlar üç kuruşa çalışıyor memleketin heryerinde? Sigortaları yok prim yok.
    Cevapla
  • Misafirü 4 ay önce Şikayet Et
    Irkçılık haramdır ırkçıların ahireti haraptır
    Cevapla
  • Qwerty¹ 4 ay önce Şikayet Et
    Pişmiş kelle gibi bir tabir varya. Söyleyenden Allah razı olsun. Bu kadar olur. Ne büyüksün yüceRabbim .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...