Türkiye'den Gazze'ye yardım eli! Bakan Koca duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Gazze'den gelen hastalar hakkında açıklamalarda bulunarak, hastaların Etlik ve Bilkent Şehir hastanelerine naklinin yapıldığını söyledi.

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli! Bakan Koca duyurdu
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli! Bakan Koca duyurdu
GİRİŞ 12.12.2023 19:47 GÜNCELLEME 12.12.2023 19:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika Gazze haberleri: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail'in katliam saldırılarını sürdürdüğü Gazze'den, 68 hastanın daha Türkiye'ye getirildiğini açıkladı.

'TOPLAM 182 HASTAMIZ OLDU'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 4'ü kanser olmak üzere 68 hastanın geldiğini ifade ederek "Etlik ve Bilkent Şehir hastanelerine naklini yapıyoruz. Toplam 182 hastamız oldu, refaketçilerle birlikte 359 kişi getirilmiş oldu. Hastalarımızdan bugüne kadar 2'sini kaybettik. 6'sı yoğun bakımda, 2'sinin durumu ciddi" diye konuştu.

Bundan sonraki dönemlerde hastaların naklinin daha fazla olabileceğine dikkat çeken Bakan Koca, "Koordinasyon ekibi transfer hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • hasan 4 ay önce Şikayet Et
    hastanelerden randevu alamıyoruz burkulma için röntgene 10 güne randevu veriliyor sağlık sistemimz çok iyi ama
    Cevapla
  • soru 4 ay önce Şikayet Et
    Bakan koca toplum sağlığı açısından sokak köpeklerinin sokaktan toplatılması barınaklarda bakılması gerekiyor neden bu konuda hiç açıklama yapmıyorsunuz? Bu sorunu neden görmezden geliyorsunuz?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...