Kahvehanedeki istekalı dede kavgası tatlıya bağlandı

Muğla'nın Milas ilçesinde, kahvehanede okey masasında çıkan kavgada, birbirlerine istekalarla saldırıp yaralayan, Celal Çoban (73) ve Nuri Tüfekçi (76), AK Parti Milas Belediye Başkan aday adayı Barış Saylak'ın aracı olması sonucu barıştı.

Kahvehanedeki istekalı dede kavgası tatlıya bağlandı
Kahvehanedeki istekalı dede kavgası tatlıya bağlandı
GİRİŞ 14.12.2023 20:05 GÜNCELLEME 14.12.2023 20:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Milas'taki bir kahvehanede okey oynayan emekli dört arkadaştan biri oyunu tamamladı. Bu sırada masadaki Celal Çoban ve Nuri Tüfekçi arasında tartışma çıktı.

İSTEKALARLA BİRBİRLERİNE SALDIRMIŞLARDI

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine isteka ile saldırdı. Olayda Tüfekçi başından, Çoban ise kaşından yaralandı. Taraflar polise gidip, birbirinden şikayetçi oldu. O anlar kahvehanenin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde; masadaki oyunculardan ikisi birbirlerine istekalarla vururken, diğer oyunculardan birinin masadan kalkıp uzaklaştığı, diğerinin ise hiçbir şey yokmuş gibi oturmaya devam ettiği yer aldı.

BARIŞ SAYLAK BARIŞTIRDI

Sosyal medyada paylaşılan kavga görüntülerinin ardından AK Parti Milas Belediye Başkan aday adayı Barış Saylak, tarafları aynı kahvehanede bir araya getirdi. Saylak, olayı her iki taraftan dinledikten sonra taraflara barışmaları konusunda ricada bulundu.

Celal Çoban, bunun üzerine Tüfekçi’den özür diledi. Taraflar el sıkışarak birbirlerine sarıldı. Duygusal anlar yaşanırken, Tüfekçi gözyaşlarına hakim olamadı. Kahvehanedekiler de alkışlarla taraflara destek verdi. Tüfekçi ve Çoban, kendilerini barıştıran Saylak’a teşekkür etti.

'BARIŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'

Şikayetini geri çekeceğini söyleyen Nuri Tüfekçi, "Barış Bey'in hatırı için barıştım. Şikayeti geri çekeceğim. Ben her zaman söyledim, şikayetçi olmayacaktım" dedi.

Celal Çoban ise "Barış Bey'e çok teşekkür ederim. Barıştığım için çok mutluyum. Nuri ağabeyime her zaman saygılıyım. Kabahat bende. Nuri ağabeyime barıştığı için çok teşekkür ederim. Daha önce böyle bir şey yaşamadım ve mahcubum" diye konuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Mesken Sahibi 4 ay önce Şikayet Et
    Istaka herifler. Bu saatten sonra ahiretiniz için uğraşacağınıza yaptığınız işe bakın. Yoksa cenneti garantilediniz de bizim mi haberimiz yok.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Barışmayacaklardı da 4. kişi hep eksik olurdu
    Cevapla
  • Fatih34 4 ay önce Şikayet Et
    Başkan bunları camiye alıştır yahu...
    Cevapla
  • A. Kaya 4 ay önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) ıslah eylesin. Nr hale geldik biz. Yaşlılarımıza bak...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Reziller..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak