Bakan Yerlikaya köpeklerin parçaladığı Tunahan'ı ziyaret etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara okula giderken köpeklerin saldırısına uğrayan ve vücudunun birçok yerinde yaralar oluşan 10 yaşındaki Tunahan'ı hastanede ziyaret etti.

Bakan Yerlikaya köpeklerin parçaladığı Tunahan'ı ziyaret etti
Bakan Yerlikaya köpeklerin parçaladığı Tunahan'ı ziyaret etti
GİRİŞ 15.12.2023 18:45 GÜNCELLEME 15.12.2023 18:45
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 4’üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz, boş arazide köpeklerin saldırısına uğradı.

Kafkas Mahallesi’nde yaşanan olayda, küçük Tunahan ağır yaralandı.

BAKAN YERLİKAYA HASTANEDE ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hastanede tedavi altına alınan Tunahan'ı ziyaret etti. Yerlikaya ziyaret anına ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak şu mesajları verdi:

Ankara’da okuluna giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Tunahan evladımızın tedavisi devam ediyor. Bugün sevgili yavrumuzu ziyaret ettik; hem kendisine hem de babası Halil kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi sunduk.

Doktorlarımızın da verdiği bilgiye göre Tunahan’ın sağlık durumu şükürler olsun iyiye gidiyor. Tunahan yavrumuzun yaşama tutunma azmi, mücadelesi ve güler yüzü sadece ailesine değil, hepimize güç verdi.

Eğitim hayatı boyunca evladımızın hep yanında olacağız.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • alp 4 ay önce Şikayet Et
    başıboş köpek olmamalı
    Cevapla
  • kaplan 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım hepsini kaldırın
    Cevapla
  • Hüseyin- 4 ay önce Şikayet Et
    Devleti yönetemiyorlar,ne parti nede kisisel olarak yapamiyorlar.Görüyorsunuz beceriksizler,hangi dürüst Devlet Milletini bu hale getirir ? cocuklari sokak köpeklerine karsi tehlike altinda birakir ? ben olsam rahat uyuyamam
    Cevapla
  • Fani 4 ay önce Şikayet Et
    Hayvanseverler tarafından sahiplenmeyen tüm köpekler itlaf edilmeli. İki yüzlülüğe gerek yok kuş gribi var bahanesiyle itlaf edilen milyonlarca masum tavuğa ses çıkarmayan hayvan sevenler! Artık susun.
    Cevapla
  • Bolvadinden Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Diğer köpek haberlerinde dediğim gibi ya seçim var diye harekete geçilir ya da bir anne baba cinnet geçirince acı ama gerçek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı