Liselilerin silahlı kavgasında 1'i ağır 2 yaralı!

Küçükçekmece'de iddiaya göre, sokak ortasında toplanan liseli 7 kişilik grup arasında çıkan tartışmada B.G., kendisine tokat atan arkadaşlarına tabancayla ateş ederek kovaladı. Olayda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 19.12.2023 09:44 GÜNCELLEME 19.12.2023 11:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Küçükçekmece'de gerçekleşen olay, pazar günü saat 15.30 sıralarında Tevfikbey Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, B.G., Utku A. ve Ali N.'nin de bulunduğu lise öğrencisi 7 arkadaş, sokakta bir araya geldi. Bu sırada B.G. ile bir arkadaşı arasında kız arkadaşları nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışma sonrası, arkadaşının kendisine tokat atmasına tepki gösteren B.G., belinden çıkardığı tabancayla arkadaşlarına ateş ederek kovalamaya başladı. Kurşunların isabet ettiği Utku A. ve Ali N. yaralandı. B.G. ise bir süre sonra kovalamayı bırakarak olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edilirken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Hastaneye kaldırılan Ali N.'nin hayati tehlikesi bulunmazken, Utku A.'nın durumunun kritik olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin şüpheli B.G.'i yakalamak için çalışmaları devam ediyor. B.G.'nin eline aldığı tabancayla arkadaşlarını kovaladığı anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"ÇOCUK CANINI KURTARMAK İÇİN ATEŞ EDİYOR"

Olaya tanık olan esnaf Sadettin Kara, "Gördüğümüz kadarıyla 5 kişi bir çocuğa saldırıyor. Çocukta canını kurtarmak için silah çekiyor, ateş ediyor. Biri kolundan, diğeri göğsünden yaralanıyor" dedi. 

Olayı gören Mustafa Uzun, "Arkadan 3 el silah sesi duydum. Ardından yaralılar ile birlikte 3-4 kişi geçti. Vuran kişi arkalarından silahla gidiyordu. 2 kişi yaralanmış, birinin durumu ağırmış" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • hatko 4 ay önce Şikayet Et
    Müdür ve öğretmenlerin işi çok zor, Avrupa da kanunlara yaptırım olduğu için herkes kanunlara uyuyor. Bizim ülkemizde maalesef adli kontrol.
    Cevapla
  • Pasha 4 ay önce Şikayet Et
    bu adamı da içeri alacaksın yardım ve yatakliktan
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Dövme de uyuşturucu kullanan, kafası kırık gençlerin sombolü oldu. Aman dikkat. Resimdeki gibi dövmeli tiplerden uzak durun gençler
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    bu liseler artık tam bir serseri yatağı oldu kendi çocuğumu göndermeye korkuyorum ondan sonra niye okutmadın derler hadi okutunda görelim rezillik diz boyu bir öğrenciye tokat attı diye öğretmen dövülüyor bu ülkede ne bekliyorsunuz dah saygımı kalmış en büyük suçlu velilerdir terbiye öğretmeden eline telefon verirsen böyle olur sonları
    Cevapla
  • türk 4 ay önce Şikayet Et
    helal olsun sizeee vallaha çok doğru
    Cevapla
  • nigdeli Adem 4 ay önce Şikayet Et
    Sosyal medialari kapatin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu