Devlet Hastanesi'nin istinat duvarı yıkıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yağış heyelana neden oldu. Devlet hastanesinin istinat duvarının bir kısmı da toprak kayması nedeniyle yıkıldı.

GİRİŞ 24.12.2023 16:00 GÜNCELLEME 24.12.2023 16:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İlçede yaşanan yağışın ardından yıkılan duvarın bulunduğu alana güvenlik şeridi çekildi.

İl Sağlık Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Geçici kabulü 30 Mart 2023 tarihinde yapılarak 25 Nisan 2023 tarihinde faaliyete başlayan ve henüz kesin kabul süreci tamamlanmamış olan Seydikemer Devlet Hastanesi'nin hizmet alanı dışında bulunan çevre yoluna cepheli istinat duvarında 24 Aralık saat 05.45 sularında göçük meydana gelmiştir. Konuyla ilgili yüklenici firma tarafından gerekli çalışmalar ivedilikle başlatılmış olup müdürlüğümüzce süreç yakından takip edilmektedir. Hastanemizin faaliyetini etkileyen bir durum olmayıp hastanemiz vatandaşlarımıza sunduğu hizmete aksamadan devam etmektedir."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Zeki 4 ay önce Şikayet Et
    Mutahit işi! Allah bildiği gibi yapsın! Kütahya Simav Devlet Hastanesinin durumuda aynı. Dün yapılan hastanenin acil servisi tekrar yenileniyor! Müteahhitten ev aldım. Oda berbat!!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    hastanenin vay haline
    Cevapla
  • aksaray 4 ay önce Şikayet Et
    İSTİNAT DUVARI ZATEN BASİTCE YAPILMIŞ. nolacak devlet ehaleye veriyor kontrolü yapan mühendisin kendine hayrı yok
    Cevapla
  • Hak sever 4 ay önce Şikayet Et
    Müteahhitlerin yaptığı hiçbir istinat duvarı güvenli değildir. Maalesef denetim sıfır. Göstermelik bir iki defa oda yapılırsa. Veya önceden "bilgilendirme" ile yapılan sözde denetimler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!