Bakanlıktan şehit aileleriyle ilgili çirkin paylaşım yapanlara suç duyurusu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, teröristlerin hain saldırılarında şehit olan 12 askerimizin ailelerine yönelik sosyal medyada yapılan provokatif ve çirkin paylaşım yapanlarla ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Bakanlıktan şehit aileleriyle ilgili çirkin paylaşım yapanlara suç duyurusu
Bakanlıktan şehit aileleriyle ilgili çirkin paylaşım yapanlara suç duyurusu
GİRİŞ 24.12.2023 21:53 GÜNCELLEME 24.12.2023 21:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde şehit olan 12 askerimizin aileleriyle ilgili sosyal medyada yapılan çirkin ve provokatif paylaşımlarla ilgili açıklamada bulundu.

'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR'

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya sitelerinde yer alan, şehitlerimize ve ailelerine yönelik çirkin ve suç teşkil eden paylaşımlar hakkında aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Şehitlerimizi ve onların bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini hedef alan son derece yakışıksız, ahlak dışı ve kamu vicdanını yaralayan paylaşımları şiddetle kınıyoruz.

Söz konusu içerikler ile ilgili erişim engeli talebinde ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak şehitlerimize ve ailelerine yönelik suç teşkil eden her türlü eylemin karşısında durmaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    hainler hainliyini yapıyo,devletin eli kolu bağlanmış.hiç birşey yapamıyo.ülke ve müslüman düşmanları ortalıkda cırıt atıyo.yazık şu memelekete.
    Cevapla
  • Fatih 1453 4 ay önce Şikayet Et
    Türk silahlı kuvvetlerinin en ağır kış şartlarında askerlerimizi o bölgeye göndermesi , gönderdikten sonra yeterli önlemi almaması, istihbarat ve önlemde ABD nin koordinatları pkk ya verdiği açıklamalarının yapılması, Türk silahlı kuvvetlerince istihbaratta cripto subayların olabileceğini gösteriyor , bu konunun tüm sorumluların acil olarak soruşturulması gerekiyor.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kanı bozuklar bitmeyecek maalesef.
    Cevapla
  • Faruk 4 ay önce Şikayet Et
    Direk vatandaşlıktan çıkarılmalılar. Bunlarlan aynı okula aynı otobüse gitmek aynı toprağa ayak basmak bile sinir bozucu bunlar fırsat bulunca arkadan hançerlerler. Yıllarca Adana-Mersin arasındaki trenleri taşa tutanlar, kafa kaş yaranlar. Bunlardan hayır gelmez zarar gelir hep. Atın sınır dışına
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Şehitlerehakaret edenler de teröris sayılmalı ve cezası verilmelidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak