Karabük'te minibüs çaya uçtu!

Karabük'te bariyerlere çarpıp, çaya devrilen minibüsün sürücüsü Süleyman A. (59), itfaiye ekiplerince kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 26.12.2023 11:26 GÜNCELLEME 26.12.2023 11:36

Kaza, saat 09.00 sıralarında Kılavuzlar mevkisi Kardemir Kavşağı'nda meydana geldi. Süleyman A.'nin kullandığı minibüs, kontrolden çıkıp, bariyerlere çarptıktan sonra Araç Çayı'na devrildi.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, minibüse merdivenle ulaşarak sürücü Süleyman A.'yı sedyeyle çaydan çıkardı.

Süleyman A., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı