Yasak ırk 3 köpek yolda yürüyen kadına dehşeti yaşattı

Hatay'da komşusuna ait yasaklı ırk 3 köpeğin saldırısına uğrayan kadın, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yasak ırk 3 köpek yolda yürüyen kadına dehşeti yaşattı
Yasak ırk 3 köpek yolda yürüyen kadına dehşeti yaşattı
GİRİŞ 26.12.2023 21:39 GÜNCELLEME 26.12.2023 21:39
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Belen ilçesi Soğukoluk Mahallesi'nde yaşayan Selma Sönmez (43), 22 Aralık'ta yolda yürürken komşusuna ait Dogo Argentino cinsi biri yavru 3 köpeğin saldırısına uğradı.

Köpeğin sahibi ve çevredekilerin yardımıyla kurtarılan kadın, İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Sönmez, buradaki tedavisinin ardından aynı gün taburcu edildi.

Sönmez, mevlitten döndüğü esnada sokakta köpeklerin saldırısına uğradığını söyledi.

Biri yavru diğerleri büyük 3 köpeğin saldırısıyla bağırdığını anlatan Sönmez, "Bağırmamla kaynım ve köpeklerin sahibi geldi. Köpekler bağlı değildi, onları görsem hiç yanaşmazdım. 20'den fazla koluma, 17'den fazla kafama dikiş attılar. Şikayetçi olduk, belediye aldı köpekleri. Allah beni çocuklarıma bağışladı." diye konuştu.

“Köpekler benim koluma ve vücuduma saldırdı”

Köpeklerin vücudunun çeşitli yerlerine saldırdığını ifade eden Selma Sönmez, “Kur'an kursundan çıktım, eve gelirken 2 köpek birden karşıma çıktı. Köpekler benim koluma ve vücuduma saldırdı. Kolum, bedenim ve her yerim çok ağrıyor” dedi.

'HEPİMİZ KORKUYORUZ'

Selma Sönmez’in eşi Mustafa Sönmez, eşinin acı içerisinde kıvrandığını ifade ederek, “Çöpün yanından 2 köpek çıkıp eşime saldırıyor. Sonradan da 1 köpek geliyor ve eşime saldırıyor. 3 tane komşuma ait köpek, eşime saldırdı. Yasaklı cins köpekler bunlar. Eşim ağrıdan sabahlara kadar yatamıyor. Hepimiz korkuyoruz, ben 1 buçuk aydır çocuğumu okula gönderemiyorum” şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • El insaf 4 ay önce Şikayet Et
    Köpeklerle olayın olduğu yer köpeklerin evinin sınırlarındaymış, çocuğun okuluna gidememesi alakasız olmuş farklı konumlarda ki yerlermiş, evlerin konumu komşu değilmiş sadece aynı semtte imiş. Kadına çok geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Abdullah 4 ay önce Şikayet Et
    İdam gelsin.
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Ah be kardeşim bu düpedüz komşu zulmüdür. Adam çocuklarını okula gönderemiyor. Türkiye'de maalesef sokak köpeği terörü devam ediyor. Üzülüyorum ülkem adına.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Köpek başı sahibine 300bin TL ceza kesip köpekleri gebertin bak bakalım birdaha bu tür köpek besliyomu!!
    Cevapla
  • Konyalı 4 ay önce Şikayet Et
    Daha kaç canlar yanacak... Belli ki Belediyeler bu işi beceremiyor, ya da becermek istetemiyor... Reis, bu konuya tekrardan bir el atsan da yetkiyi İl Tarım Müd.lerine verip kökten çözülse olmaz mı. Sokaklarda başı boş köpek istemiyoruz. Yeter artık!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!