Büşra'nın öldüğü kazada yaralanan sürücü tutuklandı

Denizli’de park halindeki kamyona çarpan otomobilde yolcu konumunda bulunan Büşra Eryürek'in hayatını kaybettiği kazada yaralanan otomobil sürücüsü tutuklandı.

Büşra'nın öldüğü kazada yaralanan sürücü tutuklandı
Büşra'nın öldüğü kazada yaralanan sürücü tutuklandı
GİRİŞ 29.12.2023 06:11 GÜNCELLEME 29.12.2023 06:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, dün Merkezefendi ilçesi Muratdede Mahallesi 29 Ekim Bulvarı'nda meydana geldi. B.S. yönetimindeki 06 BLD 264 plakalı otomobil, park halinde bulunan 16 TR 950 plakalı kamyona arkadan çarptı.

İhbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde yolcu olarak bulunan Büşra Eryürek’e ilk müdahalede bulunan sağlık ekipleri, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan otomobil sürücüsü B.S., Server Gazi Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi. Taksirle ölüme neden olan sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazada hayatını kaybeden Büşra Eryürek’in cenazesi ise bugün Çameli ilçesi Kocaova Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Adige 4 ay önce Şikayet Et
    yazık olmuş bir sürüde estetik yaptırmış kullanmadan gitti derler görenler işte dünya böyle sen hesaplar yaparken o hesabı kapatir... Hollywood yüzü toprağa dönmüş de fark etmemiş bile insan oğlu...
    Cevapla
  • Alpaslan 4 ay önce Şikayet Et
    Bari ölen insanın arkasında konuşmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!