Kasisten hızlı geçen motosiklet devrildi: Sürücü ağır yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kasisten hızla geçen motosiklet devrilerek sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kasisten hızlı geçen motosiklet devrildi: Sürücü ağır yaralı
Kasisten hızlı geçen motosiklet devrildi: Sürücü ağır yaralı
GİRİŞ 01.01.2024 22:26 GÜNCELLEME 01.01.2024 22:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 20.30 sıralarında İnegöl ilçesi kırsal Ortaköy Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. İnegöl'den Ortaköy Mahallesi'ne seyir halinde olan Feridun Y. (26) yönetimindeki 16 SF 462 plakalı motosiklet, önündeki kasisi fark etmedi.

Kasisten hızlı geçince motosiklet sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Yaklaşık 20 metre sürüklenen motosikletten düşen genç ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

 

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • İzmirli 3 ay önce Şikayet Et
    Motosiklet sürücüleri sıfırdan eğitime alınmalıdır. Yoksa bir çoğu kendi katili olacak.
    Cevapla
  • Dava Adamı 3 ay önce Şikayet Et
    adamlar ölmek için çaba sarf ediyor. akşama kadar görüyorum bunları
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    kaskı da yok galiba
    Cevapla
  • Ronaldo 3 ay önce Şikayet Et
    Kasis neymiş adamlar ters yönde gidilemesin diye yolun ortasına kapan koyuyor. Görmezsen geçmiş olsun. Çağ dışı bir zihniyet.
    Cevapla
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Kasisler geri kalmışlığın ve ilkelliğin bir göstergesidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!