3 yıl içinde iki kardeşin acı kaderi

Sultangazi'de servis minibüsünün çarptığı 5 yaşındaki Muhammed Enes Memiş hayatını kaybetti. Memiş'in abisi Yasin Memiş'in de 3 yıl önce 10 yaşındayken benzer bir trafik kazasında öldüğü ortaya çıktı.

 3 yıl içinde iki kardeşin acı kaderi
3 yıl içinde iki kardeşin acı kaderi
GİRİŞ 10.01.2024 13:25 GÜNCELLEME 10.01.2024 13:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

50. Yıl Mahallesi'nde dün akşam saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, kuran kursundan çıkarak evlerine ilerleyen  5 yaşındaki Muhammet Enes Memiş'e, yolun karşısına geçmeye çalışırken servis minibüsü çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Memiş'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde sinir krizi geçiren 5 yaşındaki çocuğun yakınları servis minibüsüne zarar verdi. Küçük çocuğun cenazesi otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.



Öte yandan 3 çocuklu Memiş çiftinin 2 erkek çocuklarını benzer kazalarda kaybettikleri ortaya çıktı. 5 yaşındaki Muhammed Enes Memiş'in ağabeyi Yasin Memiş'in de 10 yaşındayken bir aracın çarpması sonucu öldüğü öğrenildi.

Muhammed Enes Memiş

Amca Fazıl Memiş, servis sürücüsünün hatalı olduğunu öne sürerken 3 yıl önceki kaza ile ilgili de konuştu. Amca Memiş, "Çocuk Cuma namazına gidecekken camiye geç kaldığı için üst geçidi kullanmayıp demir korkulukların üzerinden atlıyor. Çocuk karşıya geçerken 120 kilometre hızla gelen araç, o yolda o hız hiç normal değil, çocuğa vuruyor. Vurduktan sonra durmayıp kaçıyor. Daha sonra serbest kaldı" dedi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bursalı 3 ay önce Şikayet Et
    Görüntüyü gördüm ben 5 yaşındaki çocuğun sokakta tek başına işi ne.....Diğer çocukları da kazada öldüğüne göre çok sorumsuz bir aile belli ki........
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak