İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı! MGM'den son dakika uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu haritasında İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ilde dondurucu soğuk ve kar yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. İşte il il hava durumu...

İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı! MGM'den son dakika uyarısı
İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı! MGM'den son dakika uyarısı
GİRİŞ 11.01.2024 07:10 GÜNCELLEME 11.01.2024 07:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kocaeli, Sakarya, Yalova, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Sivas, Yozgat, Kayseri, Niğde, Karaman, Sinop ve Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Akdeniz’in doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ile Ordu, Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların, Güneydoğu Anadolu, Bitlis, Şırnak ve Hakkâri çevreleri, Van’ın güneyi ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

CUMA VE CUMARTESİ GÜNÜ KAR YAĞIŞI

MGM'nin paylaştığı hava durumu haritasına göre cuma ve özellikle cumartesi günü yurdun büyük bir kesiminde kar etkisini artıracak. 

İstanbul'da kar yağışının beklendiği cumartesi günü sıcaklıkların 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. 

 

 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    Şubatta insallah
    Cevapla
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    BOŞUNA BEKLEMEYİN İSTANBULDA KAR YOOOK neden surekli sallamasyon !
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Ekonun balık keyfi başladı demek
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    yalan
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    çok şükür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!