37 TİM sahaya indi! Terör örgütüne operasyon...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütüne yönelik 37 TİM ve 518 personelle "Kahramanlar -42 Operasyonu"nun devam ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 14.01.2024 08:28 GÜNCELLEME 14.01.2024 10:20
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek." ifadelerini kullandı.

37 TİM İLE OPERASYON

Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde 37 tim, 518 Jandarma personeliyle başlatılan "Kahramanlar-42" operasyonlarının devam ettiğini belirtti.

"Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmalarımızın Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerini kullanan Yerlikaya, "Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek." bilgisini paylaştı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 122
  • Serafettin 3 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun inşallah. Yanınızdayız. Allah sizi korusun.
    Cevapla
  • Ben 3 ay önce Şikayet Et
    Sonunda hepsi it gibi ölecek çakal soyları meclisinde yeni ana yasada temizlenmesi inşallah yakın
    Cevapla
  • TÜRKMEN BOYU 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH AZZE VE C. C Yollarını açık etsin Rabbim ayaklarına taş değdirmesin
    Cevapla
  • Ruhi 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim yiğitlerimizin yardımcısı olsun onları her daim korusun devletimizi milletimizi ilelebet payidar kılsın inşallah
    Cevapla
  • Devlet baba 3 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun.Oradaki üs bölgelerimizde kış şartlarına en güzel uyum sağlayan kangal,karabaş,akbaş gibi köpekler bulundurulmalı bunlar gece en ufak bir hareketi sesi duyar ve haber verirler.Bu önemlidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı