Son dakika: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı kazada karar verildi!

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'un karıştığı kazaya ilişkin davada karar açıklandı. Mahkeme sanığa 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Söz konusu hapis cezası, 27 bin 300 TL para cezasına çevrildi.

GİRİŞ 16.01.2024 12:33 GÜNCELLEME 16.01.2024 14:36
Bu Habere 171 Yorum Yapılmış

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud hakkında Fatih'te motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yakalama kararı çıkarılmış ve 2 yıldan 6 yıla kadar hapsi istenmişti.

Kurye Göçer'in eşi Öznur Göçer, Somali Cumhurbaşkanı'yla gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ardından şikayetini geri çekmişti. Bu olaydan sonra Türkiye'ye gelerek ifade veren Mohammed Hassan Sheikh Mohamud, serbest bırakılmıştı.

Yunus Emre Göçer

YARGILANDIĞI DAVADA KARAR AÇIKLANDI

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Sheikh Mohamud'a, "Taksirle ölüme neden olmak"tan 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. Söz konusu hapis cezası, 27 bin 300 TL para cezasına çevrildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 171
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    valla benim izledigime göre hic cezae vermemesi gerekirde ne bilim bilemedim, yani sen duruo dururken kaldirima.cikmaya diye yavaslar yon degistirirsen ah iste, allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Mehmet SÜLEYMAN 3 ay önce Şikayet Et
    NE KADAR BOŞ BELEŞ mantıksız İNSANIMIZ VAR MEMLEKETTE...
    Cevapla
  • Realist 3 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bir adalet bu ceza mı sizce
    Cevapla
  • vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    kazayı arkadan gören kamera görüntüsünü yüklermisiniz. Bir kaç gün önce cumhuriyet vermişti olayı çok net gösteriyor.
    Cevapla
  • Erpınar 3 ay önce Şikayet Et
    Ne ukala, ne kafatasçı insanlar var hâlâ aramızda? Bir de utanmadan yorum yapıp ahkam kesiyorlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: İstanbul Valiliği duyurdu: 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı