Bu acıya yürek dayanmaz, anne ve bebekleri iş makinesinin altında kaldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde parka giden anne ve çocuklarına iş makinesi çarptı. Kazada bebek hayatını kaybederken, anne ve 3 yaşındaki çocukları kurtuldu. Babanın feryatları ise yürekleri dağladı.

GİRİŞ 18.01.2024 02:54 GÜNCELLEME 18.01.2024 02:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kaza, Kazım Karabekir Mahallesi Alkın Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şahin S. idaresindeki iş makinesi, geri manevra yaptığı sırada çocuklarıyla parka giden 29 yaşındaki Ceylan Şahin'e çarptı.

Kazada bebek arabasında bulunan Elis Ada, iş makinesinin altında kalarak feci şekilde can verdi. 3 yaşındaki Gülbeyaz ve annesi ise kazadan yara almadan kurtuldu. Hamile olan ve çocuklarını parka götürdüğü öğrenilen kadın, bebeğinin öldüğünü görünce sinir krizi geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince tedbir amacıyla 3 yaşındaki çocuk ve anne hastaneye kaldırıldı. Kazayı öğrenen baba Mehmet Şahin ve akrabaları olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Baba, ölen bebeğinin oyuncağına sarılarak, "Elis hadi kalk kızım" diye gözyaşı döktü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • AlanGüvenliği 3 ay önce Şikayet Et
    İş makinasının çalıştığı yer belirlenerek, yaya geçişine izin verilmeyecek iş makinesi kullanılan alan güvenlik şeridi ile belirlenecek! Allah rahmet eylesin iş güvenliği uzmanı varsa o firmanın en ağır ceza verilip tutuklanmalı!
    Cevapla
  • mehmet efendi 3 ay önce Şikayet Et
    Tedbir tedbir tedbir. fakat ölüm gelmiş cihana baş ağrısı bahane demekten başkada söz bırakılmıyor bazen .ALLAH cc sabırlar versin yakınlarına çok büyük bir imtihan ALLAH ım düşmanımın başına vermesin evladın la imtihan olmayı.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Elinde çocuk çocuk arabasında çocuk bide karnımda çocuk, parkta ne işin var,
    Cevapla
  • abdullah 23 3 ay önce Şikayet Et
    iş makinasın çalıştığı alan çevrili olmalı ve vatandaşların orada yetkili bulundurulmalı ama nerede o sadece avrupada var çünkü onlarda insan değerli bizde önemli değil. operatör aşırı gürültüden ve işini yapmaktan dolayı çevresini kontrol edemez.
    Cevapla
  • insan 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye' ye özgü insan ve kaza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 ülke birleşti: İsrail'e kötü haber!
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek