Türkiye Diyanet Vakfından “Sivil Toplum Okulu” projesi

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) lisans, lisansüstü öğrenciler ve yeni mezunlar için Sivil Toplum Okulu projesi başlattı.

Türkiye Diyanet Vakfından “Sivil Toplum Okulu” projesi
Türkiye Diyanet Vakfından “Sivil Toplum Okulu” projesi
GİRİŞ 19.01.2024 17:17 GÜNCELLEME 19.01.2024 17:17

Proje kapsamında eğitim alacak öğrencilerin sivil toplum kuruluşu çalışmalarında uzmanlaşması için bir dizi eğitim programı ve mesleki deneyim imkânı sunulacak. Sivil Toplum Okulu; Kişisel Gelişim Eğitim Programı, Mesleki ve Teknik Eğitim Programı, Bölge Uzmanlığı Eğitim Programı ve Mesleki Deneyim Eğitim Programı başlıkları altında 4 ana eğitim programından oluşacak. Mesleki deneyim sağlamak amacıyla başlatılacak projede eğitim alan öğrenciler, TDV bünyesinde yürütülen çalışmalara da dahil edilebilecek.

12 ay sürecek eğitim programı Ankara’da Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinde gerçekleştirilecek. Hafta içi ve yarı zamanlı olacak şekilde uygulanacak projeye başvurular 29 Ocak 2024 tarihinde son bulacak.

TDV’nin Sivil Toplum Okulu projesine başvurmak isteyen öğrenci ve yeni mezunlar tdv.org/tr-TR/stkokulu-basvuru web adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!