Melike cinayetinde kan donduran ayrıntı

Manisa'da, sevgilisi Z.Y. tarafından başından vurulan Melike A, kaldırıldığı hastanede öldü. Z.Y. Bir süre sonra aynı tabancayla intihar ederken, öldürülen Melike'nin babasının 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 19.01.2024 21:23 GÜNCELLEME 20.01.2024 10:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Saruhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde sekreter olarak çalışan ve bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Melike Akpınar, Saruhanlı Adliyesi'nde mübaşir olarak çalışan sevgilisi Zübeyir Yıldız ile bugün saat 17.30 sıralarında, Cengiz Topel Mahallesi'ndeki bir arazide buluştu.

Yıldız'ın 10 EC 242 plakalı otomobilinde bir araya gelip, konuşan ikili arasında, iddiaya göre, tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldız, tabancasını çıkarıp, Akpınar'ı başından tabancayla vurdu.

Ardından kendi otomobiliyle uzaklaştı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Akpınar, Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akpınar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İNTİHAR ETTİ

Olayın ardından kaçan Zübeyir Yıldız ise yarım saat sonra Yılmaz Mahallesi Çöplük mevkisinde otomobilinde başından vurulmuş olarak ölü bulundu. Yıldız'ın olayda kullandığı tabancayı kalbine dayayarak intihar ettiği belirlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

BABASI 3 KADINI ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan, Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın, 38 yılda 2'si resmi nikahlı eşi, 1'i de birlikte yaşadığı kadını öldürdüğü öğrenildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Necati Akpınar'ın cezaevinde olduğu belirtildi. (DHA)

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • 6284 beka sorunudur 3 ay önce Şikayet Et
    Aşağıda ki ;"M.İ" nin yorumuna şapka çıkartıyorum.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 3 ay önce Şikayet Et
    "Herhangi bir kimse, bir kadınla yalnız kaldığı takdirde mutlaka onların üçüncüsü şeytandır." İslamın içi günümüzde masumane söylemlerle boşaltılıyor nikahsız bir kadınla erkek arkadaş olamaz nokta
    Cevapla
  • ebabil 65 3 ay önce Şikayet Et
    Ne yaparsanız başınıza gelmedikçe ölmezsiniz
    Cevapla
  • Ayarcı 3 ay önce Şikayet Et
    Katil biri üç kadını öldürene kadar,cezaevine girmemiş veya altı ay içinde saliverilmiş...bir İNSANI ÖLDÜREN YA CEZAEVİNDEN ÇIKAMAYACAK YADA İDAM EDİLECEK...
    Cevapla
  • M.i 3 ay önce Şikayet Et
    Bakın bir haberde Macaristan başbakanının konuşması şu olaya bi nebze ışık tutuyor AB Macaristanın yardım fonunu kesmiş gerekçe sen göçmen aymıyorsun ve LGBT uygulamasına izin vermiyosun diye Başbakan ne diyor ey AB bizim çocuklarımızı torunlarımızı LGBT ye teslim ettirecek para kimsede yok diyor parayla bize kimse kabül ettiremez diyor biz neslimizi koruruz diyor biz AB ye uyum diyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı