Fatih'te Özbekistanlı iki kadına evde bıçaklı saldırı: 1 ölü

Fatih'te 4 katlı binanın giriş katındaki dairede yaşayan Özbekistanlı iki kadın, birlikte alkol aldıkları Mohamad Z.U. (26) tarafından kendi evlerinde bıçaklı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Shakhnoza Kurbonova öldü.

Fatih'te Özbekistanlı iki kadına evde bıçaklı saldırı: 1 ölü
Fatih'te Özbekistanlı iki kadına evde bıçaklı saldırı: 1 ölü
GİRİŞ 23.01.2024 14:30 GÜNCELLEME 23.01.2024 14:30

 Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Fatıma M. ifadesinde "Birlikte içki içiyorduk. Birden bıçağını çıkarak bize saldırdı. Ben başka bir odaya kaçıp kapıyı kilitleyerek ölümden kurtuldum" dediği öğrenildi. Saldırgan ise polis ekiplerince yakalandı. 

Fatih, Mollagürani mahallesinde 21 Ocak Pazar Günü saat 01.20 sıralarında 4 katlı binanın giriş katındaki dairede meydana gelen olayda, bir ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri Özbek uyruklu Shakhonaza Kurbanova (34) ‘ın bıçaklanarak öldürülmüş bir halde buldu. Aynı evde başka bir odada bulunan Fatıma M.(38) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Shakhnoza Kurbonova

BAŞKA BİR ODAYA KOŞUP KAPIYI KİLİTLEDİM

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada yaralı Fatıma M.’nin ifadesine başvurdu. Fatıma M. “Arkadaşımla birlikte aynı evde kalıyorduk. Akşam saatlerinde ismini 'Zeki' olarak bildiğim bir kişi eve geldi. Birlikte içki içiyorduk. Daha sonra aramızda tartışma yaşandı. Dışardan gelen kişi bir anda bıçağını çekerek bana ve arkadaşıma saldırdı. Ben onu iterek koşup evin bir başka odasına girip kapıyı kilitledim. Polise çağırdım" dedi.

ŞÜPHELİ "İSTEMEDEN OLDU" DEDİ

Polis tarafından yapılan çalışmalarda, eve gelen kişinin 'Zeki' ismini kullanan  Afganistan uyruklu Mohamad Z.U. olduğu tespit edildi. Polis şüpheliyi Güngören’de saklandığı evde gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli olayla ilgili sorgulandı. Şüphelinin alkolün etkisiyle ne yaptığını tam olarak hatırlamadığını olaydan pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli “Neden yaptınız" sorusuna "İstemeden oldu" cevabını verdi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!