Kekilli ile Altun arasındaki "CİMER" diyaloğu gündem oldu

Vatandaşlar istedikleri bilgiyi Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne sorarak cevap alabiliyor. Doğum saatini öğrenen bir vatandaşın tweeti sonrasi şarkıcı Kekilli ile İletişim Başkanı Altun arasındaki diyalog dikkat çekti.

Kekilli ile Altun arasındaki "CİMER" diyaloğu gündem oldu
Kekilli ile Altun arasındaki "CİMER" diyaloğu gündem oldu
GİRİŞ 08.02.2024 08:34 GÜNCELLEME 08.02.2024 08:34
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bir vatandaşın doğum saatini Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezinden (CİMER) öğrendiğini belirttiği sosyal medya paylaşımıyla ilgili, "Özellikle gençlerimizin son yıllarda CİMER'e yoğun bir ilgisinin olduğunu görüyoruz ve bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun şarkıcı Murat Kekilli'nin sosyal medya hesabından "Allah razı olsun CİMER 23 yılın sonunda doğum saatimi öğrendim" şeklindeki bir paylaşımı alıntılayarak, "Ama bu CİMER de cidden fazla oluyor :) Yükselen burç hesaplamasına kadar yapacak neredeyse! Fahrettin Hocam?" mesajına cevap verdi.

Kekilli'nin bu paylaşımını alıntılayan Altun, "Sevgili @kekillimurat kardeşim, özellikle gençlerimizin son yıllarda CİMER'e yoğun bir ilgisinin olduğunu görüyoruz ve bu bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Akıllarındaki her konuyu http://cimer.gov.tr aracılığıyla CİMER'e sorarak bizlerle sürekli iletişim halinde oluyorlar. Biz de elimizden geldiğince genç arkadaşlarımızın bilgi edinme taleplerini karşılamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu diyalog sosyal medyada gündem oldu.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ahmedi 2 ay önce Şikayet Et
    Siz siz olun, hesabını veremeyeceğiniz hiç bir şeyi konuşmayın, Allah katında da bu bir ceza, yaptıklarınızdan mutlaka hesaba çekileceksiniz.
    Cevapla
  • Asci 2 ay önce Şikayet Et
    Devlet isi ciddiyet ister beyler !! Bu nedir ya !! Vaktinizi boyle gereksiz islerle harcamayin milletin daha onemli isteklerini dikkate alin lutfen
    Cevapla
  • emirhan 2 ay önce Şikayet Et
    Cimere sormak lazım bütün dünyada Gıda fiyatları %20 iniyorken bizdeki Gıda fiyatları neden inmiyor aksine ekstra extra gün geçtikçe zamlanıyor?
    Cevapla
  • akif 2 ay önce Şikayet Et
    bütün dünyada gida fiyATLARININ indigi bilgisini nereden aldiniz. Almanyadayim ve gida fiyatlari ortalama gecen seneye göre % 20-40 arasi daha yuksek. Ciftciler avrupada isyanda. Hersey cok pahali...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sormak lazımsa niçin buraya yazıyorsun
    Cevapla
  • tepkili 2 ay önce Şikayet Et
    O sırada cimer'e cevap veren memur ... :))))
    Cevapla
  • Anladın ??? 2 ay önce Şikayet Et
    Örgütlü suçlarda zaman aşımı yok... Anladın :)))
    Cevapla
  • O memura: 2 ay önce Şikayet Et
    Seni de takipte devlet hiç merak etme... Sen başını kuma soktum da arazi oldum sanmaya devam et... Bir 15 Temmuz daha denemesi yaparsanız anlayacaksınız dünya kaç bucakmış, yargıdaki uzantılar da işe yaramazmış diye, inşaAllah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok