Erzincan'daki maden kazası sonrası insanlık dışı yorumlar!

Erzincan'ın İliç ilçesinde, altın madeninin geniş bir bölgeyi kapsayan yığın liç alanında toprak kayması meydana geldi. Maden kazası sonrası bölgedeki oy oranları üzerinden pes dedirten yorumlar yapıldı.

GİRİŞ 13.02.2024 23:37 GÜNCELLEME 14.02.2024 09:13
Bu Habere 316 Yorum Yapılmış

Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninin bulunduğu geniş bir alanda toprak kayması meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "9 çalışanın maalesef bu toprak kaymasından olumsuz etkilendiği yönünde bilgi var." dedi.

Son Dakika: Erzincan'da madende toprak kayması! Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklamaSon Dakika: Erzincan'da madende toprak kayması! Bakan Yerlikaya'dan ilk açıklama

Ekipler, bölgede arama kurtarma çalışmalarına başladı. Bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına destek için çevre illerden çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi.

YAPILAN İNSANLIK DIŞI PAYLAŞIMLAR PES DEDİRTTİ

Muhalif sosyal medya hesapları, 9 kişinin kayıp olduğu maden kazasına ilişkin bölgedeki oy oranları üzerinden insanlık dışı yorumlar yaparak kullanıcıların büyük tepkisini çekti. Maden kazasını, siyasi ranta çeviren ve paylaşımlarında oy veren vatandaşlara hakaret eden kullanıcılar yaptıkları yorumlarla pes dedirtti.

HİLAL NESİN'DEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM!

Aziz Nesin’in gelini Hilal Nesin, Erzincan İliç’te meydana gelen toprak kayması sonrası skandal bir paylaşımda bulundu. İliç'teki seçim sonuçları üzerinden 'Ölümüne aşk' paylaşımı yapan Nesin, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN İNSANLIK DIŞI PAYLAŞIMLARIN BAZILARI ŞU ŞEKİLDE;

 

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 316
  • Ertuğrul 2 ay önce Şikayet Et
    İşte bunların zihniyeti İsrail'in zihniyeti ile aynı. Bunlar Türk değil müslüman zaten değil insanlık hiç değmemiş hala küfrüne tapan cehennem odunları.
    Cevapla
  • BAYRAKLI ■■■ 2 ay önce Şikayet Et
    Ahlaksızca yorum yapanların son günleri inşallah.
    Cevapla
  • BAYRAKLI ■■■ 2 ay önce Şikayet Et
    Ahlaksızca yorum yapanların son günleri inşallah.
    Cevapla
  • Bilal 2 ay önce Şikayet Et
    Bu türler zaten i bile değiller harfiyen zararlar doğaya toprağa neye sayarsanız sayın zararlar nereye koyarsanız koyun bir kulp uymuyor bunlara mezara koysan ordan bile zararlar yer kaplıyor diye ne desek boş harflere yazık
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim ıslah etsin inşallah. İnandıkları gibi yaşıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu