Batman'da PKK/KCK’nin gençlik yapılanmasına darbe: 9 gözaltı

Batman’da terör örgütü PKK/KCK’nin gençlik yapılanması DGH’ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.

Batman'da PKK/KCK’nin gençlik yapılanmasına darbe: 9 gözaltı
Batman'da PKK/KCK’nin gençlik yapılanmasına darbe: 9 gözaltı
GİRİŞ 15.02.2024 12:20 GÜNCELLEME 15.02.2024 12:20

Batman İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'nin çalışmaları doğrultusunda; izinsiz gösteri ve yürüyüş yaptıkları, yürüyüşler sırasında molotofkokteyli kullandıkları, yakma ve kundaklama olaylarına karıştıkları, terör örgütü PKK ve elebaşı posteri ile gösteri yaptıkları belirlenen 9 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Terörle Mücadele Şubesi'nin yanı sıra diğer emniyet birimlerinin katılımı ile sabaha karşı 9 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda şüpheliler A.A., A.B., H.Y., D.Y., K.N., H.K., M.Y., E.C. ve B.A. yakalandı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda; ruhsatsız tabanca, örgütsel doküman, terör örgütü üyelerine ait bilgi ve görseller, yasaklı yayınlar ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı