Cephanelik gibi ev

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde bir evde çok sayıda ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi.

Cephanelik gibi ev
Cephanelik gibi ev
GİRİŞ 15.02.2024 21:18 GÜNCELLEME 15.02.2024 22:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ilçe genelinde genel asayiş ve güvenliğin temini çerçevesinde Mermer Mahallesi'nde ruhsatsız silah ve tüfek bulundurduğu ihbarı üzerine bir eve operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramalarda, 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet havalı tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet şarjör, 18 adet tabanca fişeği, 59 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Operasyonda A.T. isimli şahıs ise gözaltına alındı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Adaletiniz batsin 2 ay önce Şikayet Et
    Can guveniligimiz kalmadi. Demokrasiniz batsin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ülke silah kaynıyor..
    Cevapla
  • Eğrisi Doğrusu 2 ay önce Şikayet Et
    Serbest bırakırsınız boşuna niye yoruluyorsunuzki..suçlular daha rahat bu ülkede stres yok sinir yok sabır yok vur kır yarala öldür ve süpriz serbestsin bir suçlu daha ne isterki Türk adaleti yıldızlı 10 verir herzaman size suçlusunuz ve güçlüsünüz bu ülkede
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!