Murat Kurum'a Ortaköy'de coşkulu karşılama: En büyük başkan, bizim başkan!

Ortaköy esnafını ziyaret eden İBB Başkan Adayı Murat Kurum, coşkulu bir karşılama ile sevgi seline boğuldu. Esnaflar ''Bu işi bir tek siz yaparsınız, başka kimse yapmaz.” sloganlarıyla Kurum'a seslendi.

GİRİŞ 23.02.2024 12:03 GÜNCELLEME 23.02.2024 13:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, mega kenti karış karış gezerek; vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Kurum son olarak Orataköy'e giderek esnaflarla bir araya geldi. 

Ortaköy esnafını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u esnaf “En büyük başkan, bizim başkan!'', ''Bu işi bir tek siz yaparsınız, başka kimse yapmaz.” , “İstanbul muradına erecek.” sözleriyle ve alkışlarla karşıladı. 

MİLLET BAHÇESİ'NE VATANDAŞTAN ÖVGÜ

Bakanlık döneminde yaptığı hizmetlerden ötürü Kurum’a teşekkürlerini sunan bir esnaf, “Ağrı’da millet bahçesine gittim. Gerçekten çok güzel. Orada yapılan konutlarda yaşamak isterdim. İşimiz burada olduğu için İstanbul’dayız ama çok beğendim.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

KURUM'A DÖRTLÜK SÖYLEDİ

Ozan Nihat isimli sanatçının Murat Kurum için yazıp seslendirdiği dörtlük ise ziyaretin en eğlenceli anlarından biri oldu. “Başkanım geldi buraya, aramızda Murat Kurum. Hoş geldin Beşiktaş’a, ayağın değmesin taşa. Selam verdin esnaf kardeşe, aramızda Murat Kurum.” sözlerinin yer aldığı dörtlüğe çevredekiler alkışlar ile eşlik etti. 

AK Parti ve MHP’nin seçim stantlarını da ziyaret Kurum, parti üyeleriyle sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı. Kurum'a esnaf ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper de eşlik etti. 

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Sakin 2 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ta chp oy oranı yüzde seksenler de Nasıl olacak arkadaş
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Ekrem akşamı kılmış sübhanekeyi okumuş sonrasında eminönünde rakı balık demleniyor
    Cevapla
  • Misafree 2 ay önce Şikayet Et
    Ekrem akşam tiktok ta canlı yayın açıp sübhaneke okuyacakmış sakın kaçırmayın
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul inşaallah muradına kavuşacak, İlçe başkanı Yıldırım Turan kardeşimde iyi çalışıyor, maşallah
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İstanbul için en ehil aday.İnşaallah İstanbullu bu seçimde yanlış yapmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü