Aleyna Çakır'ın annesi ile babası su kuyusuna düştü

Ankara'da Aleyna Çakır olarak bilinen ve 3 Haziran 2021'de evinde ölü bulunan Sema Esen'in annesi Hatun Esen ve onu kurtarmak isteyen eşi Mehmet Esen su kuyusuna düştü.

GİRİŞ 25.02.2024 16:47 GÜNCELLEME 25.02.2024 17:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, öğle saatlerinde Kaman ilçesinde meydana geldi. Ankara'da ölü bulunan Sema Esen'in annesi Hatun Esen, müstakil evlerinin ön tarafında bulunan yaklaşık 8 metre derinlikteki su kuyusuna düştü. Durumu fark eden eşi Mehmet Esen ise eşini kurtarmak isterken aynı şekilde kuyuya düşerek yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, su kuyusuna düşen çifti kurtardı. Yaralı Esen çifti, sağlık ekiplerince Kaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

ALEYNA ÇAKIR KİMDİR?

Kamuoyunda 'Aleyna Çakır' olarak tanınan Sema Esen, ölümünden önce kendisine şiddet uyguladığı görüntüleri sosyal medyadan canlı olarak yayınlayan Ümitcan Uygun hakkında şikayetçi oldu. Uygun ve evde bulunan arkadaşı Enes Özdemir, gözaltına alınmalarının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Soruşturma sonunda Uygun ve Özdemir hakkında 'konut dokunulmazlığını ihlal', 'tehdit', 'kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme' ve 'bilişim sistemine usulsüz girme' suçlarından dava açıldı. Ankara 17'nci Asliye Ceza Mahkemesinde 7 Ekim 2022'de görülen karar duruşmasında Uygun'a 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan 2 yıl, 'bilişim sistemine usulsüz giriş' suçundan 2 ay, 'kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme' suçundan 2 yıl 2 ay, 'tehdit' suçundan ise 6 ay olmak üzere toplam 4 yıl 10 ay hapis cezası verildi.
 

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • VATANDAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Su kuyusuna düştüğünede inandık
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 2 ay önce Şikayet Et
    isim deyistirerek kendini neden farklı biri olarak göstermeye çalışıyor insanlar ne deyisiyor sanki ayıbınımı gizliyorlar
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Aşırı müsamaha kötü sonuç veriyor ateşle barut bir arada olur mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...