Adıyaman'da dehşet: Ortaokul öğrencisi okulda bıçaklandı

Adıyaman’da yaşanan olayda, 14 yaşındaki bir ortaokul öğrencisi, okul içerisinde başka bir öğrenci tarafından bıçaklandı.

GİRİŞ 29.02.2024 18:29 GÜNCELLEME 29.02.2024 19:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, Adıyaman merkez Malazgirt Mahallesi'nde bir ortaokulda meydana geldi.

14 YAŞINDAKİ ÖĞRENCİ, BAŞKA BİR ÖĞRENCİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

İddiaya göre, 14 yaşındaki A.V. isimli öğrenci, henüz belirlenemeyen bir nedenle ismi öğrenilemeyen bir öğrenci tarafından okul içerisinde bıçaklandı.

Bacağından bıçaklanarak yaralanan A.V., olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. A.V. isimli öğrenciyi bıçaklayan diğer öğrencinin kaçtığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Reis 1 ay önce Şikayet Et
    Okullarda güvenlük görevlisi ve sistemi yok maslesef
    Cevapla
  • zorunlu sonuçları 1 ay önce Şikayet Et
    okulların durumu disiplinsizlik, yetkisizlik, eğitimle alakası olmayan zorbalar yüzünden felakete doğru yol alıyor. yazık değil mi başarılı öğrencilere, bunların zorbalığından onlarda hak mahrumiyeti yaşıyorlar. acil değişim şart. okulların süresini uzatmak yerine disiplin ve zorunlu eğitim ele alınmalı.
    Cevapla
  • zorla olmaaaazzzz 1 ay önce Şikayet Et
    ilkokul sonrası zorunlu eğitim kalkmazsa okullarda zorbalar yüzünden eğitim öğretim diye bir şey kalmayacak. öğretmende zaten yetki yok, kızsa soruşturma geçiriyor. devlet bunları okutmamalı, zorla olmuyor hak edenler okullarda eğitim almalı.
    Cevapla
  • zorunlu eziyet 1 ay önce Şikayet Et
    zorunlu eğitimin sonuçları bunlar. okumak istemeyen, zorbalık peşinde olan herkesi zorla okullara doldurunca onlar da bu şekilde patlama yapıp hem okumak isteyen çocukların haklarını gasbediyor, hem de öğretmen ve okula sorun oluşturuyor eşyalara zarar veriyorlar. ilkokul sonrası asla asla zorunlu olmamalı, devlet hak edecek öğrenciye yatırım yapmalı. okulların durumu içler acısı,
    Cevapla
  • sor 1 ay önce Şikayet Et
    öğretmen veli ve öğrencilerin şamar oğlanı olmuş kızı okuldan çıktıktan sonra sokak ta erklerle gezen veli gelip okuldan öğretmenden hesap soruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...