Uyarı yapılmıştı! Kar, İstanbul'un kapısına dayandı

Meteorolojinin uyarları sonrası etkisini gösteren kar yağışı Kocaeli’nin Kartepe ve Sakarya’nın Hendek ilçelerinin yüksek kesimlerinde kendini gösterdi. Mega kent İstanbul’a yakın iller beyaza bürüdü, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

GİRİŞ 06.03.2024 15:25 GÜNCELLEME 06.03.2024 15:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısıyla birlikte gece saatlerinde Sakarya’nın ve Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. 

Bu çerçevede Sakarya’nın Hendek, Kocaeli’nin ise Kartepe ilçelerinin yüksek kesimlerinde gece saatlerinde kar yağışı etkisini göstermeye başladı. 

Sabah saatlerinde de devam eden yağış bölgeleri beyaza bürüdü, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. 

Kar yağışının başladığını belirten İbrahim Ark, “Sakarya Hendek Dikmen Mahallesi bugün 6 Mart 2024 kar yağışı başlamıştır derken Mehmet Köse, “Kar yağışı devam ediyor, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok” ifadelerine yer verdi. 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • Adem52 1 ay önce Şikayet Et
    Kapısına dayandı içeri girmeden korkup kaçtı. Bu kış gelmeyecek belli
    Cevapla
  • Uğur 1 ay önce Şikayet Et
    Bize kapısına dayanan değil içine girenden lazım
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!