24 ayrı suçtan üç yıldır aranan zanlı yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekipleri, 72 ayrı suç kaydı bulunan, 24 ayrı suçtan 3 yıldır aranan zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

24 ayrı suçtan üç yıldır aranan zanlı yakalandı
24 ayrı suçtan üç yıldır aranan zanlı yakalandı
GİRİŞ 09.03.2024 12:41 GÜNCELLEME 09.03.2024 12:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Dedektiflerince (JASAT) aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan detaylı araştırmalar neticesinde; 72 ayrı suç kaydı bulunduğu ve Kırıkkale, Ankara, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Bartın, Amasya, Kocaeli, Karabük, Zonguldak’ta 24 ayrı suçtan aranma kaydı ve toplam 15 yıl 10 gün hapis cezası bulunan zanlıyı yakaladı.

SÜREKLİ KILIK DEĞİŞTİRMİŞ

Yaklaşık üç yıl boyunca yakalanmamak için sürekli olarak kılık değiştirdiği tespit edilen zanlının, akraba ve yakınlarının kimlik bilgilerini kullandığı ve sık sık Bursa’nın Gemlik ilçesine gidip geldiği tespit edildi.

Zonguldak Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT timleri Bursa’da görevlendirilerek, Bursa İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleriyle müşterek çalışmalar yürüttü.

Zanlı, Gemlik Devlet Hastanesinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı adli makamlar tarafından kesinleşen hapis cezası nedeniyle tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk gönderildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Tek 1 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi ilk de kanunlar görevini yapsa bu sorun olmaz idi tam rezillik kaçtığı için hiç indirim olmayacak ve aldığı cezanın iki katı daha ceza verilecek ve yardım edenlere aynı ceza verin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor-Gaziantep FK! CANLI
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...