Samsun'da sokak köpeğinin neden olduğu kazada 14 aylık bebek öldü

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 14 aylık bebek hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 12.03.2024 12:27 GÜNCELLEME 12.03.2024 13:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, Atakum ilçesi Samsun Ankara karayolu Gürgendağ mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Kabadayı 19 BC 077 plakalı hafif ticari araçla seyir halindeyken, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı.

Kazada, araç sürücüsü Süleyman Kabadayı ile Duygu Kabadayı, Asaf Kabadayı ve 14 aylık Ömer Kabadayı yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Ömer bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • isim 1 ay önce Şikayet Et
    Güvelik ve Güvenlige uyum saglanmali.
    Cevapla
  • Dr Aysun kiraz 1 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin Bir Melek Kaybettik. Sokaklarda sahipsiz köpek görmek istemiyoruz. Şunuda söylemeden edeneycem, Aracta fazla hasar yok bu demek oluyorki Bebek pusette degil annesinin kucaginda yolculuk etmiş oluyor. Bu insanlar ne zaman emniyet kemerlerini takmasini
    Cevapla
  • ergun 1 ay önce Şikayet Et
    yüksek hızlarda manevra yapmadan frene basarak durmalı
    Cevapla
  • Yilmaz 1 ay önce Şikayet Et
    kamyonun arkasi degilse aynen katiliyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı