Metrobüs kuyruğu ile İmamoğlu'nun 'Tam yol ileri' afişi ilginç bir görüntü oluşturdu

İstanbul’da metrobüse ulaşmaya çalışan vatandaşlar üst geçitte yoğunluk oluşturdu. Metrobüs üst geçidindeki insan selinin oluşturduğu anlarda ise aynı karede CHP'li İBB Başkanı'nın ‘Tam yol ileri’ afişinin asılı olduğu görüldü.

GİRİŞ 16.03.2024 16:12 GÜNCELLEME 16.03.2024 16:14
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İstanbul Yenibosna’da metrobüsü kullanmak isteyen vatandaşlar, kalabalık nedeniyle yaya üst geçidinde yürüyemedi.

İSTANBULLULARIN METROBÜS ÇİLESİ

İnsan trafiği üst geçidi kilitlerken, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyaları kapsamında kentin birçok bölgesine bütçelerden para ayırarak astığı ‘Tam yol ileri’ afişi de bu kalabalığın içinde dikkat çekti.

Metrobüs çilesine denk gelen seçim afişleri, insan trafiği ile birlikte ilginç görüntüler oluşturdu.

İMAMOĞLU BÖYLE Mİ 'TAM YOL İLERİ' GİDECEK?

Güçlükle metrobüse ulaşmaya çalışan vatandaşların oluşturduğu kuyruk ise havadan görüntülendi.

Çekilen görüntülerde vatandaşların üst geçitte güçlükle yürüdüğü görülürken özellikle "Tam Yol İleri" sloganın yer aldığı seçim afişi ise şaşkınlığa neden oldu.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • fsm 1453 1 ay önce Şikayet Et
    cıkar derki simdi ben tam yol ileri derken topluluk halinde yurumekten bahsetmistim der..usta yalan agzina yuva yapmamis zaten yalancinin tekiydi pofpoflanip ibb basina getirdiler iste..
    Cevapla
  • aziz y 1 ay önce Şikayet Et
    hey yavrum hey..istanbula bereket getirdi....ekopoulos......bu kadar yalana işgüzarlığa.hala yüzde 40 oy çıkıyorsa yazık..hacı teyzem var.çocukları vs chp veriyor oy..diyorum lgbt lilerle asker polis katillerini destekleyenlerle aynı gemidesiniz..yalan yalan..tayyibin yalanı diyorlar..la havle......yanlız asıl sıkıntı olaki kazanır sa stok hizmetler biter istanbul gümler
    Cevapla
  • gsli 1 ay önce Şikayet Et
    Beş sene önce artık yeter deyip değişim iyidir ekrem ekrem ekrem diye bağıranlar oy verenler, bu beş senenin hesabını nasıl vereceksiniz. Adam cebimi de yedi sülalesini de ihya edecek kıvama geldi sayenizde. İstanbul ise geriye gitti berbat halde. 15 sene önce ordaydım o zamanlar çok iyiydi şşmdi ise yaşanacak gibi değil
    Cevapla
  • nurı belcıka 1 ay önce Şikayet Et
    lanetlı kavımde yanında refah partılıler haberınız olsun ona gore oy verın sayenızde ısdanbul bu naletlılere gıderse gunahı sıze
    Cevapla
  • Erhan 1 ay önce Şikayet Et
    millet mal yine gider bu şaklabana oy verir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü