Halk TV'de skandal sözler! Terör örgütü PKK'nın sözcülüğünü yaptı

CHP'nin fonladığı Halk TV'de konuşan sözde gazeteci Timur Soykan, PKK iltisaklı belediyelere kayyum atanmasına ateş püskürdü. PKK'nın sözcülüğüne soyunan Soykan, kayyum atamalarını skandal bir ifadeyle 'darbecilik' olarak nitelendirdi.

GİRİŞ 20.03.2024 06:45 GÜNCELLEME 20.03.2024 09:47
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

31 Mart yerel seçimlerine günler kala CHP ve 'kent uzlaşısı' ortağı DEM Parti gündeme skandallarıyla gelmeye devam ediyor.

Hatırlandığı üzere opera gösterilerinde 'onurum gururum' diyerek teröristlerin elini öpen, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan CHP Genel Merkezi'nde kırmızı halılarla karşılayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in göreve geldiği günden bu yana ittifak uğruna terör sevicileriyle diyalogları yeni bir boyut kazandı.

FONDAŞ MEDYA MEŞRULAŞTIRIYOR

Yerel seçimlerde CHP listelerinden kendi adaylarına el çektirip yerlerini DEM'li isimlerle doldururken fondaş medya aracılığı ile yapılan uzlaşı meşrulaştırılmaya çalışılıyor.

KAYYUM ATANMALARA "DARBECİLİK" DEDİ

CHP'nin fonladığı Halk TV'ye konuk olan sözde gazeteci Timur Soykan, PKK iltisaklı belediyelere kayyum atanmasını skandal sözlerle eleştirerek, "Şunu söylemezsem çatlayacağım. Demokrasi dediğiniz şey halkın kendisini yöneteceği insanları seçmesidir. Sen oraya kayyum atıyorsan sen darbecisin! Bunun aması-fakatı yok sen darbecisin!" sözleriyle terör sevicilerine destek verdi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Ramazan 1 ay önce Şikayet Et
    Terör özgürlük mü?
    Cevapla
  • EFE 1 ay önce Şikayet Et
    Orasi dedigin yer .Kürdistan degil .TÜRKIYE
    Cevapla
  • Diyar-ıbekirli 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç değişmediler,hiç bir zamanda değişmeyecekler.Bu ülkenin insanlarına inançlarına ve yararına olan her şeye düşmanlar öylede kalacaklar.Bizanslılar hiç bir yere gitmedi gitmeyede niyetleri yok
    Cevapla
  • İslam Sancağı 1 ay önce Şikayet Et
    Soyunu araştırın bakın neler çıkacak neler..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kayyum atamaları doğunun başına gelmiş en güzel şey ,,, doğu hizmet gördü...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!