Karabük İl Sağlık Müdürlüğünden açıklama

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medya mecralarında kentte HIV (+) ve HPV (+) vakalarında artış yaşandığı iddialarına ilişkin paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

GİRİŞ 23.03.2024 03:24 GÜNCELLEME 23.03.2024 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl Sağlık Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Karabük Üniversitesinden öğrencilerin HPV (+) ve HIV (+) belirtileriyle hastanelere başvurduğu şeklinde sosyal mecralarda yayılan iddialar nedeniyle açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğunu belirtildi.

"SAĞLIK SİSTEMİMİZ KAYITSIZ GİRİŞ YAPILARAK İŞLEM YAPILMASINA İZİN VERMEMEKTEDİR"

Türkiye genelinde olduğu gibi Karabük'te de sağlık tesislerinde halk sağlığını ilgilendiren bütün hastalıkların yakından takip edildiği ve düzenli kayıt tutulduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İlimizde HIV (+) ve HPV (+) vakalarında herhangi anlamlı bir değişiklik bulunmamaktadır. Ayrıca sağlık tesislerimize son günlerde konu ile ilgili bir başvuru olmamıştır. Sağlık çalışanlarımızı zan altında bırakan iddiaların aksine sağlık sistemimiz kayıtsız giriş yapılarak işlem yapılmasına izin vermemektedir."

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Özcan 1 ay önce Şikayet Et
    Kendi ülkesine faydası olmayan adamları ne diye doldurup okutuyorsunuz burda ? Herkes yapıyorsa bunu sınırlandıraraktan yapıyor. Küçücük yerde 12 bini aşkın Afrikalının, yabancının ne işi var ?
    Cevapla
  • Yunus 1 ay önce Şikayet Et
    Bu memleket artık bir ulus devleti ve ben ülkemin Fransa’ya dönmesini istemiyorum. Ülkede yeminle Türk kalmayacak bu gidişle ama sizler üç beş kuruş para gelecek diye aynen küreselcilerin gittiği yoldan gitmeye devam edin.
    Cevapla
  • Yunus 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen aynen ufacık Karabük’e doldurun elalemin zencisini bizim kuduruk azgınlar da hemen atlasın. Midesiz yaratıklar ulan bu memleket ne ya ? Fuhuş yuvası mı ? Evlenilecek ne bir erkek kalacak ne de bir kız.
    Cevapla
  • anadolu ligi 1 ay önce Şikayet Et
    bu yalanı ilk yazanlar bulunamaz mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü