Çocukların kavgasına aileleri dahil oldu: 1 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde çocuklar arasında başlayan tartışmaya büyükler de dahil olunca silahlı kavga çıktı.

Çocukların kavgasına aileleri dahil oldu: 1 ölü, 1 yaralı
Çocukların kavgasına aileleri dahil oldu: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 23.03.2024 18:20 GÜNCELLEME 23.03.2024 18:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olay, öğle saatlerinden sonra Nizip ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi.

Çocuklar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce olaya çocukların aileleri de dahil oldu. İki taraf arasındaki kavgada silahların da kullanılmasıyla 2 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan 70 yaşındaki Nejdet Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaya'nın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaralı Saim A.'nın tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • UMUT DÜNYASI 1 ay önce Şikayet Et
    Antep ordu turkiyenin en acayip insanları. esra erol a çıkanlar 2 şehirden hep
    Cevapla
  • Kul insan 1 ay önce Şikayet Et
    Ailede Reis erkektir. Toplumlarda Reis çocuklar ve kadınlar olursa düzen bozulur. Sadece Rabbimiz Allah cc için yaşanır. Zalimler ülkeler erkekleri güçsüz düşürerek kadınları çocukları şımartarak aileleri yıktılar. Umarım kafirlerden münafıklarlardan hastalıklar bulaşmasın Müslümanlara. "Oruçluyum Oruçluyum, Ben Allah'tan cc korkarım".
    Cevapla
  • ZÜLKARNEYN 1 ay önce Şikayet Et
    Demekki cahiliye hala devam ediyor. Bu nasıl bir anlayıştır, çocuk dövüşürde barışırda. RABBİM ne günlere kaldık
    Cevapla
  • Ahmet Muhtar 1 ay önce Şikayet Et
    cehalet, kultursuzluk, okumazlik, geri kalmislik, insanliktan uzak duygular. bunlarin hepsi birlesince sonuc bu oluyor. Her an kavgaya hazir igrench bir cogunluk var memlekette. cezalar yetersiz, devlet gucsuz, cahillik vesselam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak