Kayıp Muhammed'in Dicle Nehri'nde cansız bedeni bulundu

Şırnak'ta ailesinin 22 Mart'ta kayıp başvurusunda bulunduğu Muhammed Bavli'nin (16), Dicle Nehri'ndeki aramada cansız bedenine ulaşıldı.

Kayıp Muhammed'in Dicle Nehri'nde cansız bedeni bulundu
Kayıp Muhammed'in Dicle Nehri'nde cansız bedeni bulundu
GİRİŞ 05.04.2024 11:16 GÜNCELLEME 05.04.2024 11:16

Cizre'de ailesinin 22 Mart'ta kayıp başvurusunda bulunduğu Muhammed Bavli'nin Dicle Nehri'ne atladığı ihtimali üzerine 1 Nisan'da Cizre Belediyesi Su Altı Arama ve Kurtarma, Diyarbakır ve Şırnak AFAD ile İl Emniyet Müdürlüğü'nden 21 kişilik ekiple arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Bot, insansız hava araçları ve termal kameralı dronlarla su üstü ve altında çalışmalarını sürdüren ekipler, Güzeller Karakolu mevkisinden başlayarak İnci ve Silopi Yankale hudut hattı boyunca arama faaliyeti gerçekleştirdi. Muhammed'in cenazesi, sabah saatlerinde Silopi güzergahındaki Kavaközü Sınır Karakolu yakınında bulundu. Sudan çıkarılan Bavli'nin cenazesi, otopsi için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar