Ticari taksi denetiminde 40 bin liraya yakın ceza kesildi!

İstanbul Taksim Meydanı’nda trafik polisleri tarafından ticari taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde belgeleri eksik olan veya müşteriye fahiş fiyat veren sürücülerine toplamda 39 bin 155 lira para cezası kesildi.

GİRİŞ 06.04.2024 14:23 GÜNCELLEME 06.04.2024 17:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Taksim Meydanı’nda taksicilere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde araçlar durdurularak taksi şoförlerinin belgelerini inceleyen ekipler, şoförlerin emniyet kemeri, taksimetre açma, yolcu seçip seçmediklerine yönelik kontroller yaptı.

TAKSİ SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI 

Yapılan denetimlerde 5 araç, kayıtsız şoför bulundurma ve müşteriye fahiş fiyat verme durumlarından bağlanarak trafikten men edildi. Men edilen araçlar çekici yardımıyla otoparka çekildi. 2 araca ise taksimetre açmamaktan ceza işlemi uygulandı. Yapılan denetimler sonucunda sürücülere toplamda 39 bin 155 lira para cezası uygulandı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Harbi Taksici Adam 2 hafta önce Şikayet Et
    35 senedir Bu meslekteyim bu zaman zarfında 9 kere Ceza yemiş insanımdır. oda kırmızı ışık falan filan Kimse taksici koltuğuna oturmadan yorum yapmasın Aklı kafası yatıyorsa çıkar direksiyona 2 gün istanbul içinde taksicilik yapar Karin Tokluğuna Ayrıca bu yazılan Cezalarida ben uygun bulmuyorum çünkü havalimainda yolcu indiriken bile ceza kesiliyor taksiciye taksici sonrada haber yapıyo
    Cevapla
  • Mehmet 3 hafta önce Şikayet Et
    İki ay yaptım canımdan bezdim bir daha tövbe
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Böyle taksicilerin önüne en az beş senedir geçemeyeceksin bunların üçkağıtçılıklarının ünü sınırlarımızı bile aşmışken , işini görmek için tag kullanmak zorunda kalan vatandaşa para cezası keseceksin neresinde mantık adalet var bu işin. Vatandaş taksiye ihtiyacı olduğunda ne yapacak?? Yetkililerden cevap bekliyorum.
    Cevapla
  • Mustı 3 hafta önce Şikayet Et
    Kanunsuzluğa kanunsuzluklami cevap vereceksin yanliş yanliş la örtmek TIR başka deyıl
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!