Mardin'de 3 yaşındaki Şerzan'ın öldüğü feci kaza kamerada

Mardin'de 3 yaşındaki Şerzan Botan Abay’ın öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; ters yöne giren otomobile, karşı yönden gelen TIR çarpıyor.

GİRİŞ 08.04.2024 17:25 GÜNCELLEME 08.04.2024 17:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kaza, dün akşam saatlerinde Nusaybin ilçesi Uluslararası İpekyolu üzerindeki Aydınlar konaklama tesisleri mevkisinde meydana geldi.

47 AS 423 plakalı TIR, ters yöne giren 06 DRB 857 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobildeki Mehmet Esir Abay (42), Helin Abay (29), Berivan Abay (32), Alan Berken Abay (6) ve Şerzan Botan Abay, yaralandı.

İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yaralılar, ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Şerzan Botan Abay, kurtarılamadı. Yaralıların hastanedeki tedavisi sürerken, kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde; ters yöne giren otomobile, karşı yönden gelen TIR çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da savruluyor. TIR şoförü ifadesi sonrası serbest bırakılırken, Abay'ın cenazesi de toprağa verildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Bünyamin Öztürk 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, kalanlara Allah şifa versin.
    Cevapla
  • oku yorum 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin küçük yavruya. Kaza anında ben de oradaydım. Tam oradaki tesisten çıkıyorduk olay vuku buldu. Şehir içi yol kalabalık bir de yerler ıslak. Bu kadar hız yapılır mı? Sanki çok hızlı geliyordu önünde ki tıra çarpmamak için karşı şerite girdi gibi geliyor bana ve malum sonuç.
    Cevapla
  • 3466 3 hafta önce Şikayet Et
    direk intihar etmiş
    Cevapla
  • ....... 3 hafta önce Şikayet Et
    yarabbi kimseyi çoluğuyla çocuğuyla sınama Ya Rabbi bu çok büyük acı Ya Rabbi aileye büyük sabırlar ver Ya Rabbi bizi kazalardan belalardan koru Ya Rabbi çoluğumuzu çocuğumuzu Koru yarabbi
    Cevapla
  • Mustafa Akın 3 hafta önce Şikayet Et
    Amin amin amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede