43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale'de bayram hareketliliği

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında olan Kırıkkale'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününde yaşanan trafik hareketliliği dron ile havadan görüntülendi.

43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale'de bayram hareketliliği
43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale'de bayram hareketliliği
GİRİŞ 10.04.2024 14:12 GÜNCELLEME 10.04.2024 14:12

Uygulama noktasındaki denetimlere katılan Vali Mehmet Makas, araçlardaki sürücü ve yolcuları emniyet kemeri konusunda uyararak, iyi bayramlar diledi.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlar, tatil beldeleri ve memleketlerine gitmek üzere yollara düştü. Batıdaki şehirlerden Anadolu'daki şehirlere gitmek için yola çıkan bazı sürücüler, Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri karayolunu kullandı. 43 ilin geçiş güzergahı olarak adlandırılan "kilit kavşak" Kırıkkale'de, bayramın ilk gününde yaşanan akıcı trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi.

Bayramın ilk gününde uygulama noktalarında görev yapan trafik ekipleri ise, vatandaşların huzurlu ve güvenli yolculuk yapmasını sağlamak için yoğun mesai harcıyor. Vali Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ahmet Önal, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, jandarma kontrol noktasını ziyaret etti. Trafik denetimlerine katılan Vali Makas, durdurulan araçlardaki vatandaşları emniyet kemeri ve güvenli yolculuk konusunda uyararak, iyi bayramlar diledi.

Vali Makas, Başkan Önal ve beraberindekiler, 7/24 esasına göre görev yapan 112 Acil Çağrı Merkezi ve İtfaiye Müdürlüğü personelini de ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Vali Makas, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) de yetkili kurum müdüründen son durum hakkında bilgi aldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!