Otomobil 7 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde otomobilin çarpıp kaçtığı 7 yaşındaki çocuk yaralandı.

GİRİŞ 11.04.2024 18:02 GÜNCELLEME 11.04.2024 18:10

Kaza, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Çetin Sokak’ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, aniden sokağa çıkan 7 yaşındaki E.A.'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle E.A.'nın bacağı otomobil tekerleğinin altında kaldı. E.A. savrulurken, otomobil sürücüsü bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Kazayı fark eden çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan E.A., Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, E.A.’ya çarpıp otomobiliyle kaçan sürücünün, Ramazan Bayramı sebebiyle sokaktaki bir binada ikamet eden yakınlarını ziyaret etmeye geldiği öğrenildi. Polis ekipleri kazayı gören vatandaşların ifadesine başvururken, sürücüyü yakalamak için ise çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'