Esenyurt’ta ATM’nin sahte para verdiği iddia edildi

Esenyurt'ta bulunan bir ATM, para çekmek isteyen birçok vatandaşa sahte para verdiği iddia edildi.

Esenyurt’ta ATM’nin sahte para verdiği iddia edildi
Esenyurt’ta ATM’nin sahte para verdiği iddia edildi
GİRİŞ 13.04.2024 16:05 GÜNCELLEME 13.04.2024 16:05

Vatandaşlar, sadece 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu belirtirken, bu olaylar cep telefonlarıyla kaydedilerek belgelendi. Çevredeki farklı ATM'lerin de zaman zaman sahte para verdiği iddia edildi.

Olay, dün Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Kazım Yılmaz adında bir vatandaş, para çektikten sonra 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu fark etti. Aynı anda, başka birçok kişi de benzer şekilde sahte para aldıklarını belirterek ATM'nin önüne gelerek paraları geri yatırdılar. Bölgedeki diğer vatandaşlar da daha önce benzer durumlar yaşandığını hatırlatarak bu anları cep telefonlarıyla kayda aldılar.

ATM'den sahte para çektiğini belirten Kazım Yılmaz, "Para çektikten sonra 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu fark ettik. Bir başka vatandaş da aynı durumu yaşadığını söyledi. Paraları iade ettik ancak kısa bir süre sonra başka biri daha sahte paralarla geldi. Diğer vatandaşları da uyararak yetkililerin bu duruma acilen müdahale etmesi gerektiğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!