Özgür Özel: Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu talep edeceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de partisinin kapalı grup toplantısının ardından, "Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanı’ndan randevu talep edeceğiz" dedi.

Özgür Özel: Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu talep edeceğiz
Özgür Özel: Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu talep edeceğiz
GİRİŞ 18.04.2024 16:35 GÜNCELLEME 18.04.2024 16:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada  "CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" ifadelerini kullanmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Erdoğan'ın sözleri üzerine yüz yüze görüşmeye dair açıklama geldi.

Özel, Meclis'te milletvekilleriyle bir araya geldiği kapalı grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevapBaşkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap

"RANDEVU İSTEYECEĞİZ"

Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp görüşmeyeceğine ilişkin soruya, "Randevu isteyeceğiz tabii; ama grubumuzda bir toplantı yaptık, sık toplanmaya devam edeceğiz. Seçim sonrasını değerlendirip, bundan sonraki yol haritamızı belirliyoruz. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanı'ndan randevu talep edeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Bu ziyaret Türkiye'nin gelecek dönemiyle ilgili olarak, birlikte girilen son seçimin birinci partisinin genel başkanının, son seçimlerin ikinci partisi; ama bir önceki seçimlerde Cumhurbaşkanı olarak seçilmiş olan ve bir partinin genel başkanı olan Sayın Erdoğan ile yapacağı bir görüşme olacaktır. Kısa bir görüşme için değil, gündemleri önceden de müzakere ettiğimiz uzun ve yapıcı olmasını ümit ettiğim bir görüşme olacak" yanıtını verdi.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • muşlu memet 1 hafta önce Şikayet Et
    kusura bakmayın hastanemiz şuan randevu veremiyor iyi günler
    Cevapla
  • Sehl 1 hafta önce Şikayet Et
    Biz birinci parti olduk deyip acil erken seçim talebinde bulunacaktır kendileri. Ama bilmiyor ki zavallı seçim olsa ikinci parti bile olmaları kuşkulu olacak...
    Cevapla
  • Melih 1 hafta önce Şikayet Et
    4 yıl sonra sende ankaradan bir ofis tutarsın
    Cevapla
  • Han 1 hafta önce Şikayet Et
    Genel seçim ile yerel seçim bir değildir özel sen anlaşılacağı üzere çok içiyorsun bugün genel seçim olsa yine kaybettiniz emin ol
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen bu üslupla çok hayal kırıklığına ugrarsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!