AK Parti ile CHP arasında 'böcek' tartışması!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ile CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal arasında böcek tartışması yaşanıyor.

GİRİŞ 18.04.2024 17:24 GÜNCELLEME 18.04.2024 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hasan Arslan ve İbrahim Yurdunuseven TBMM’de basın mensuplarının karşısına geçti. 3 vekil hedefindeyse Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve son dönemde çok konuşulan söylemleri vardı.

"BÖCEK VARSA SUÇ DUYURUSUNDA BULUN"

Özkaya tartışma yaratan iddia sonrası şunları söyledi;

“İlgili kişinin belediyede böcek varmış vesaire varmış, böcek varsa Savcılık orada. Suç duyurusunda bulunsun. Bu suçtur. Bunu kim yapıyorsa sonucuna katlansın. Belediyede çalışmadığı halde maaş alan bankamatik memuru var diyorsa onu da götürsün de suç duyurusunda bulunsun. İlgililer tek tek açıklama yaptı. Biz bankamatik memuru değiliz, işimizin başındayız, 1 gün bile gelmediğimi ispat etsin istifa etmeye hazırım dediler. İnsanlar suçlamasınlar, insanlara mobing yapmasınlar. Ana sözü verdiyse sözüne sadık olsun ve zulümden vazgeçsin.

MÜDÜRLERİ VE BAŞKAN YARDIMCILARINI GÖREVDEN ALDI

 "Size anne sözü veriyorum, hiçbir işçi işten çıkarılmayacak, kimseye mobing yapılmayacak, kimse ekmeğinden edilmeyecek" dediğini aktaran Özkaya, şunları söyledi:

"Gelir gelmez ilk iş olarak birçok birimin müdürü, başkan yardımcılarının tamamını görevden aldı; hepsini belediyenin girişindeki zabıta karakoluna sürdü. Bütün müdürler, başkan yardımcıları zabıta memurlarıyla birlikte sıkış tıkış ayakta duruyorlar. Bu insan haklarına aykırıdır, bu mobingtir, insanlıkla bağdaşmayan bir davranıştır"

MOBİNG YAPIYOR

"Ne liyakat ne ehliyet; Burcu Köksal, geldiği gün insanları başka yerlere sürdü" ifadesini kullanan Özkaya, "Kent konseyinin birim müdürünü, makine mühendisini, park bahçeler müdürlüğüne beden işçisi olarak gönderiyor. Kadın kültür evinin kurucusu iki üniversite mezunu bir hanımefendiyi bulaşıkhaneye gönderiyor. Köksal liyakatli, ehliyetli çalışanları sürgün ediyor, mobing yapıyor" dedi. 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    sizde devlet dairesinde ne kadar CHP li varsa sürün coku zor yetki elinizde
    Cevapla
  • metin baba 1 hafta önce Şikayet Et
    CHP liden ne beklersin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'