Giresun'da faciadan dönüldü! 4'ü çocuk 7 kişi derede mahsur kaldı

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde pikniğe giden 4’ü çocuk 7 kişinin içinde bulunduğu cip, sürücüsünün yolun karşısına geçmeye çalıştığı derede suya kapıldı. Araçta mahsur kalanlar, tavanda bulunan ‘sunroof'tan çıkarak kurtuldu.

GİRİŞ 24.04.2024 13:22 GÜNCELLEME 24.04.2024 14:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, dün ilçeye bağlı Şaplıca köyü, Yenimahalle mevkisinde meydana geldi. Ramiz Çiftbaş kullandığı, 28 AAR 954 plakalı cip ile pikniğe giderken Şaplıca Deresi’nin karşı tarafına geçmek istedi.

Lastiğin taşlara sıkışmasıyla içerisinde 4’ü çocuk 7 kişinin bulunduğu cip, suda sürüklenmeye başladı. Araçta mahsur kalanlar, kendi imkanlarıyla aracın tavanında bulunan ‘sunroof'tan çıkarak kurtuldu. Derenin karşısına geçenlerin ihbarıyla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Derede suyla dolan cip, halatla bağlandığı traktörle, çevredeki köylülerin de yardımıyla yola çekildi. Cipte hasar oluşurken, aracın kurtarılma anları da cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • uquraslan 1 hafta önce Şikayet Et
    polisi itfaiye yi boşuna meşgul ediyor böylelerine ceza yazmalı
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Arabasına güveniyor.Ben geçerim bu araç dört çeker hikayeleri. Böyle kalırsın işte artist.
    Cevapla
  • adam 1 hafta önce Şikayet Et
    Aklını yediğim Tam anlamıyla cip olmayan arabayla kendini tank kullanıyor sanmış demek tankı da olsa israile kafa tutardı
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Be adam Cibinemi güvendin. Kendini derin sulara attın. Allah akıl versin.
    Cevapla
  • yaşlı kurt 1 hafta önce Şikayet Et
    atalar boşuna dememiş dibini görmediğin suya girme diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı
Benzin ve motorine indirim geliyor