Batman'da DEM Parti il binasında arama yapıldı

Batman'da yürütülen bir terör soruşturması kapsamında, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) il binasında arama yapıldı.

Batman'da DEM Parti il binasında arama yapıldı
Batman'da DEM Parti il binasında arama yapıldı
GİRİŞ 24.04.2024 20:59 GÜNCELLEME 24.04.2024 20:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 4 saat süren aramada çok sayıda doküman ve öldürülen bazı PKK'lı teröristlerin fotoğrafları ele geçirildi. İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, “Tamamen meşru kültür sanat edebiyat dergilerine, demokrasi mücadelesinde katledilen canlarımızın fotoğraflarına el konuldu. Tabi bizler bu binadan, evimizden, yuvamızdan, okulumuzdan alınıp götürülen her materyalin sonuna kadar arkasındayız ve sahipleneceğiz” dedi.

Batman'da Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, DEM Parti Batman İl binasına operasyon düzenlendi. Operasyonda, il binasında arama yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren aramada çok sayıda doküman ve öldürülen bazı PKK'lı teröristlerin fotoğraflarına el konuldu. Arama sırasında il binasının girişi kapatılırken, çevresinde de çevik kuvvet ekiplerince geniş güvenlik önlemi alındı.

‘GÖTÜRÜLEN HER MATERYALİN ARKASINDAYIZ’

Yapılan aramanın ardından partililer il binası önünde toplanırken, DEM Parti İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, basın açıklaması yaptı. Tekik, el konulan materyallerin arkasında olduklarını belirterek, “Yeni bir kayyum rejimine zemin hazırlama amaçlı psikolojik savaş yöntemlerinin tümünün devreye sokulduğunu, manipülasyonların yapıldığını, yerel yönetimlerimizin illegalize edilmeye çalışıldığını gene partimizin yasal, meşru demokratik siyaset anlayışının kriminilaze edilmeye çalışıldığını bugün parti il binamıza yapılan baskınla ve 4 saat süren aramayla bir kez daha görüntülemiş olduk. Yaklaşık 4 saat sürdü arama ve tamamen meşru kültür sanat edebiyat dergilerine, demokrasi mücadelesinde katledilen canlarımızın fotoğraflarına el konuldu. Tabi bizler bu binadan, evimizden, yuvamızdan, okulumuzdan alınıp götürülen her materyalin sonuna kadar arkasındayız ve sahipleneceğiz” dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Dem kapatılsın hemen
    Cevapla
  • Cerrah 1 hafta önce Şikayet Et
    hepinize yetecek sarı torbamımız var yetmezse dikecek analarımız, tenha da sizi sevecek alplarımız var
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Terörist ne zamandan beri demokrasi yolunda ölmüş? Terörist, terörist olduğunu için cehennemin çukuruna gönderilmiş.
    Cevapla
  • mahmuthan 1 hafta önce Şikayet Et
    İnsaallah o leşler gibi sizde tez zamanda leş olursunuz
    Cevapla
  • memati 1 hafta önce Şikayet Et
    dem kapatılsın, belediyelerinede kayyum atansın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti