Tam 126 kilogram 'insan yiyen' uyuşturucu: Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı!

İzmir'in Konak ilçesinde, halk arasında 'insan yiyen uyuşturucu' olarak bilinen 126 kilogram bonzai ele geçirildi.

GİRİŞ 20.06.2025 17:09 GÜNCELLEME 20.06.2025 17:09

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konak ilçesinde bir adrese nefes kesen operasyon düzenledi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Adrese yapılan baskında, tam 126 kilo 100 gram bonzai ele geçirildi. Sadece bir gramı bile ölümcül etkiler oluşturabilen, halk arasında "insan yiyen uyuşturucu" olarak bilinen bonzai operasyonuyla ilgili H.D. ve B.E. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Bakan Yerlikaya’dan videolu ‘uyuşturucu’ uyarısı: ‘Kaybedecek tek bir gencimiz’Bakan Yerlikaya’dan videolu ‘uyuşturucu’ uyarısı: ‘Kaybedecek tek bir gencimiz’

Kocaeli'de akılalmaz olay: Midesinden kapsül kapsül uyuşturucu çıktıKocaeli'de akılalmaz olay: Midesinden kapsül kapsül uyuşturucu çıktı

Operasyon kapsamında ele geçirilenler...

YERLİKAYA OPERASYONUN VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Bir eve gerçekleştirilen ve yüklü miktarda bonzainin yakalandığı operasyon anı ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaşıldı.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail-İran gerilimi Avrupa’ya yansıdı: Gaz fiyatları yükseldi
Şeytanın aklına gelmez! Oğlu devreye girdi, paralar o ülkeye gönderildi...