AFAD duyurdu: Iğdır'da deprem!

Son dakika haberi... AFAD, Iğdır'ın Aralık ilçesine 25 km mesafede İran merkezli 3.8 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

AFAD duyurdu: Iğdır'da deprem!
AFAD duyurdu: Iğdır'da deprem!
GİRİŞ 30.06.2025 13:36 GÜNCELLEME 30.06.2025 14:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Iğdır'ın Aralık ilçesine 25 km mesafede İran merkezli 3.8 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.

  • Deprem İran'ın Batı Azerbaycan bölgesindeki Maku şehrinde yaşandı. AFAD, derinliği ise 7 km olarak duyurdu.
KAYNAK: HABER7
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Bilal İnan 2 gün önce Şikayet Et
    Bir il üç dönem CHPkk Belediyesi tarafından yönetildi ise o il büyük depremde CHPkk kalesi Hatay da olduğu gibi mezara dönecek ne yazık ki. İzmir'de halk çok korkuyor, CHPkk kentsel dönüşüm projelerine rantsal dönüşüm safsatası ile karşı çıkıp paraları Konsere ve reklama veriyor... İzmir de Devletimizin yaptırdığı TOKİ dışında sağlam yapı stoğu yok denilecek kadar az.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Leman Dergisi'ne mali soruşturma başlatıldı
Dev savaş gemisi uyduya yakalandı! Sınıra dayandı! Son dakika açıklaması