Körfezde ilk kez yüzme yarışı yapılacak

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İzmir’de 1 Temmuz' da İzmir Körfezinde ''TYF-DTO 1.İzmir Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası'' düzenleyecek.

Körfezde ilk kez yüzme yarışı yapılacak
Körfezde ilk kez yüzme yarışı yapılacak
GİRİŞ 22.06.2011 14:17 GÜNCELLEME 16.10.2015 15:48

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Yüzme Federasyonu ve DTO İzmir Şubesi koordinasyonunda Urla Belediyesi ev sahipliğinde 2 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan yarışmaya 12-24 yaş arası lisanslı ve lisanssız sporcular ile 25 yaş üstü master yüzücüler katılabilecek.

DTO İzmir Şube Başkanı Geza Dologh, kutlamalar ile ilgili coşkunun her geçen yıl arttığını ve yeni projeler oluştuğunu belirterek, 1 Temmuz Denizcilik Bayramı’nın, 8 bin yıllık liman kenti olan İzmir’de, halk ve denizle iç içe kutlanmasını istediklerini kaydetti.

Yarışma startının Urla Karantina Adası Sağlık Koruma Yeri Müdürlüğü İskelesinden verileceğini, finişlerin ise Urla İskelesinde tamamlanacağını vurgulayan Dologh, yarışmaya katılacak 12-14 ve 25 yaş üzeri yüzücülerin 2 kilometrelik parkurda, 15-24 yaş arası yüzücülerin ise 4,5 kilometrelik parkurda yarışacaklarını anlattı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!