Sultanahmet ve Taksim'ten kar manzaraları

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bir çok noktada ulaşım durma noktasına geldi. Sultanahmet ve Taksim Meydanı'nda ise kar yağışı güzel manzaraların oluşmasına sebep oldu.

GİRİŞ 20.12.2012 14:35 GÜNCELLEME 20.12.2012 15:28

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, tarihi ve turistik yerlerin güzelliğine de güzellik kattı. Özellikle Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Camii'ni görmeye gelen turistler karın tadını çıkarttı.

İstanbul'da gece başlayan ve sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kentin tarihi ve turistik yerlerinde güzel görüntüler oluşturdu. Yerli ve yabancı turistler karla birlikte beyaza bürünen Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Camii önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Tarihi Yarımada'yı gezen turistler eşsiz manzaranın keyfini yaşadı.

Sabah saatlerinde İstanbul'un yüksek kesimlerini etkisi altına alan kar yağışı öğleye doğru tüm şehide kendisini hissettirdi. Kar yağışı trafiğin aksamasına yol açarken, bir çok vatandaş da gitmek istedikleri yere ulaşamadı. Bütün olumsuzluklara rağmen, Taksim Meydanı'ndaki kar manzarası keyif verdi.

Vatandaşlar kuşlara yem atarak ve karı seyrederek zaman geçirdi. Şiddetli rüzgar bazılarının şemsiyesini parçalasa da müdavimlerinin Taksim keyfini bozmadı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde kartpostallık manzaralar oluştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!