Yıldırım isabet eden uçaktaki panik kamerada İZLE

İstanbul-İzmir seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına Adnan Menderes Havalimanı yakınlarında yıldırım isabet etti.O an uçaktaki panik bir yolcu tarafından kaydedildi.

GİRİŞ 25.01.2013 08:58 GÜNCELLEME 25.01.2013 09:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Uçağının bir motoru alev alırken, yolcular panik yaşadı. O anları bir yolcu kamerasıyla kaydetti. Bertan Atay adlı yolcu, uçağın penceresinden yanan motoru çekti.

Yolcu tarafından çekilen görüntülerde, motordan çıkan kıvılcımlar ve yolcuların yaşadığı panik görülüyor. Görüntülerde ayrıca iniş sırasında uçağın ışıklarının da söndüğü görülüyor.

YORUMLAR 10
  • RAMAZAN 11 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam kıyameti kopartırdım:::))). uçakta telefon kullanılmaz diyen arkadaşlar, evet çok haklısınız bindiğimiz zaman bize kapattırıyorlar ama pilotların elinden hiç düşmüyorki....
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 11 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun ve hüseyin köse'ye not.... ALLAH (c.c.) korumuş. büyük geçmiş olsun diyoruz... ayrıca hüseyin köse kardeş; telefon açık olmadan da kamera kullabilirsiniz... uçak modunda telefon şebekesi, radyo vb. verici kapanır ama diğer fonksiyonları açıktır... çekimi yapan yolcu da bu şekilde kullanmış olabilir, bilemiyoruz. saygılarımızla.
    Cevapla
  • Mütebessim 11 yıl önce Şikayet Et
    motor ciddi ciddi alev alıp ateş topuna dönmüş. sabah zaman gazetesinin haberinde gördüm. aşağıda, alev alan uçağı gören vatandaşlar kameraya çekmişler. vah vah, uçak düşüyor, motr gitmiş, inşALLAH kurtarır,.. falan diyorlar. ALLAH korumuş. thy'ye nazar mı değiyor ne? söylemeden geçemeyeceğim, otobüs ve bilumum toplu taşıma araçlarında alkollü içki tüketimi yasak. sadece türkiye'de de değil, avrupa'da da böyle. daha hassas olan uçaklarda neden hala içki servisi yapılır, anlayamıyorum. 10 bin metre yüksekte günah işlemek daha mı çekici geliyor bazılarına? bu konuya bir el atmak lazım.
    Cevapla
  • Muhammed Emin Kartal 11 yıl önce Şikayet Et
    maşaALLAH. gayet soğukkanlı buldum uçaktakileri.
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 11 yıl önce Şikayet Et
    kamera. 1. flight mode-uçuş modu diye birşey var.. tüm sinyalleri kapatan.. telefonlar o hali ile uçakta rahatça kullanılır.. fotoğraf makinesi kısmı da elektromanyetik sinyal içermez.. 2. o sakinliğin gerekçesi, yolculara ne olduğunu söylememeleri.. ayrıca uçak düzgün bir şekilde uçmaya devam ediyor.. aradaki sarsıntılar da uçaklarda sıradan olan hava boşluğuna düşme tarzı şeyler.. yoksa ben biliyorum aşırı sallanmalarda vatandaşın nasıl çığlık çığlığa gittiğini..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!
TIR yolcu minibüsünü biçti! Çok sayıda ölü var!