SURVİVOR KİM ELENDİ? Barış mı, Sude mi? Acun Ilıcalı SMS sonuçlarını...

Survivor 2022 All Star yarışmasının yeni haftasında kim elendi? Cuma gününden Pazartesi gününe kadar dokunulmazlık oyunlarına çıkan Ünlüler ve Gönüllüler takımları; oyunların sonuçlarına göre eleme adaylarını belirlemişti. Ünlüler takımından Barış; Ayşe ve Sude aday olarak gösterilirken, Gönüllüler takımından da Evrim'in ismi yazılmıştı. Peki, Acun Ilıcalı eleme konseyinde SMS sonuçlarını açıkladı mı? İşte adaya veda eden yarışmacı...

SURVİVOR KİM ELENDİ? Barış mı, Sude mi? Acun Ilıcalı SMS sonuçlarını...
SURVİVOR KİM ELENDİ? Barış mı, Sude mi? Acun Ilıcalı SMS sonuçlarını...
GİRİŞ 04.05.2022 00:19 GÜNCELLEME 04.05.2022 00:19

Survivor 2022 All Star yarışmasında bu hafta hangi yarışmacı elendi? Ocak 2022'de başlayıp TV8 ekranlarında yayınlanan program, en az rekabetçi parkurları kadar eleme konseyleriyle de seyirciyi heyecanlandırıyor. Eleme potası da, dokunulmazlık oyunlarıyla belli olmuştu. Bu haftanın üç haftanın dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazanırken, formsuz Ünlüler sadece bir oyunda galip gelebildi. Ünlüler, konseylerde sırasıyla Barış, Ayşe ve Sude'yi potaya gönderdi. Gönüllüler de kaybettiği tek dokunulmazlık oyununun konseyinde Evrim'in adını verdi. Peki, Acun Ilıcalı noter onaylı SMS sonuçlarını açıkladı mı?

3 MAYIS SALI ÖDÜL NEYDİ? HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bugünkü eleme konseyi öncesinde oynanan ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Kadınlar da rakibini adeta parkurdan silen Gönüllüler, Erkekler etabında yokları oynadı. Gönüllülerin erkekleri 8-0'lık mağlubiyet karşısında neye uğradığını şaşırdı. Derken oyunun galibi En İyiler'de 3-1'lik skora ulaşan Gönüllüler oldu. 3 Mayıs Salı günü ödül olarak pizza ve kola ikilisi verildi.

Survivor All Star ödül

DOKUNULMAZLIK OYUNLARININ SONUÇLARI

Survivor'da her hafta olduğu gibi bu hafta da 4 eleme adayını belirlemek için 4 dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler, kaybettikleri oyunun sonucunda Evrim'in adını yazdı. Sezon başından bu yana adı sıklıkla yazılan ve onca eleme konseyi geçiren Evrim, Gönüllüler'in eleme adayı oldu. Ünlüler takımı ise, 4 oyunun 3'ünü kaybeden taraftı. Takım değişikliğinden sonra form düşüklüğü yaşayan Ünlüler, Barış Murat Yağcı'yı, Ayşe'yi ve Sude'yi aday olarak belirledi. Böylece, 3 Mayıs Salı gününün eleme adayları şu şekilde sonuçlandı:

  • Barış

  • Evrim

  • Ayşe

  • Sude

Survivor Evrim

BU HAFTA KİM ELENDİ?

3 Mayıs Salı günü yayınlanan yeni bölümde, yarışmacılar ilk olarak ödül oyunu için parkura çıkmıştı. Ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı oldu ve hemen sonrasında pizza ve kola kazandılar. Bu kısa sekanstan sonra bu kez eleme konseyi düzenlendi. Dokunulmazlık ve eleme konseylerinin moderatörlüğünü üstlenen Acun Ilıcalı, adaya veda eden ismi açıkladı. Böylece, Barış'ın adaya veda ettiği öğrenildi.

SMS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? EXXEN...

Pazartesi günü son eleme adayının da (Sude) belli olmasıyla beraber yapılan SMS oylamasının sonuçları, 3 Mayıs Salı günü itibariyle belli oluyor. Acun Ilıcalı, noter onaylı sonuçları yarışmacılarla paylaştı. En az oyu alan Barış adaya veda etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!